Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darinko Kosor

'Vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta ne funkcionira već tri tjedna'

Darinko Kosor
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
02.03.2016.
u 19:20

Ivan Kovačić iz Mosta poručuje kako se nisu sastajali jer “sve smo dogovorili i nije bilo razloga”.

Komentara 30

MA
Marko1337
21:02 02.03.2016.

Ako ovo kaže realni Kosor onda je to tako! Ja još uvijek "odborojavam"! Božo i "ekipa" nisu dorasli zadatku! A možda im se više niti neda, kak se nije dalo i Zokiću!

Avatar mister.N@
mister.N@
19:51 02.03.2016.

sve ovo je postalo smijesno... a vrijeme prolazi na zalost!!!

BO
Bogodol
20:52 02.03.2016.

Ništa ne može biti u redu ni funkcionirat jer su blokirali sve bolesnjaci iz Mosta, u pravu je Jambo (mada mi On nije nikakav uzor) kada ih je nazvao sektom. Razne neslane izjave onog Olujića kako su oni proizvod crkvenog vrha, to nije istina, oni su prije proizvod Masona i sve blokiraju i čine da se uruši hrvatska Država. Hitno su potrebni novi izbori i ove bolesnjake treba maknuti sa političke scene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije