Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica HSLS-a

Darinko Kosor: Naša će stranka doživjeti 50. godišnjicu

HSLS
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/9
28.05.2014.
u 23:05

– Dok sam ja predsjednik ni jedna politička opcija neće imati utjecaj na HSLS - kazao je šef stranke Darinko Kosor.

Točno 25 godina od osnutka, što je bilo 20. svibnja 1989. obilježio je HSLS pa se Histrionskom domu gdje je upriličena proslava okupila podosta starijih i mlađih članova stranke.

Iako su na obilježavanju bili Božo Kovačević, Franjo Zenko, Dorica Nikolić, Darinko Kosor i drugi ipak među uzvanicima nije bilo Slavka Goldsteina i Dražena Budiše koji se ispričao zdravstvenim razlozima.

– Dok sam ja predsjednik ni jedna politička opcija neće imati utjecaj na HSLS. Naša će stranka doživjeti 50-tu godišnjicu – kazao je šef stranke Darinko Kosor.

>>Burno na Gradskoj skupštini! Kosor izbacio Bernardića!

>>HSLS za Registar prometnih nesreća, kako bi im se smanjio broj

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL

Komentara 8

GO
google385
07:42 29.05.2014.

ne vjerujem da ce opstati niti 5 godina

DU
Dudek
08:31 29.05.2014.

gospon Kosor- Samo vaša rečenica pametnom dosta. Dok sam JA-JA - ŠEF. Svi vi ste za meine nula. To jest : Svi morate lajati sa moga laca kao svezani cucek u dvorištu kuće. Vidi se da su (Profiteri ) pojitičaričari balkanskog metaliteta. U inerese partije po ovome sloboda govora je

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
08:33 29.05.2014.

50-tu godišnjicu?............................ Koji je to bolesnik !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije