Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak stranaka

Darinko Kosor: Izbori moraju biti prije referenduma za EU

darinko kosor
Goran Kovačić/PIXSELL
08.03.2011.
u 12:52

- Možemo razgovarati samo o jednoj točki dnevnog reda, a to je određivanje datuma parlamentarnih izbora - rekao je Kosor

Šef HSLS-a Darinko Kosor potvrdio je da je dobio poziv od predsjednika Josipovića te da će doći u petak na sastanak, a potvrdio je i dolazak na sastanak svih parlamentarnih stranaka koji je za četvrtak sazvala premijerka Kosor.

- Možemo razgovarati samo o jednoj točki dnevnog reda, a to je određivanje datuma parlamentarnih izbora - rekao je Kosor.

Njegovi stavovi o izborima puno su bliži Josipovićevim nego premijerkinim jer D. Kosor smatra da se izbori trebaju održati prije referenduma o ulasku u EU.

- Bojim se da bi se veliko nezadovoljstvo ljudi moglo odraziti na rezultate referenduma ako bi se održao prije izbora. Tako bi ugrozili hrvatski put prema EU - tvrdi D. Kosor.




Komentara 19

FL
fleximil
16:45 08.03.2011.

Slažem se, referendum za ulazak u EU bi se mogao shvatiti kao referendum o Vladi i zbog toga pasti. Izbori se ionako moraju dogoditi što prije. To je vjerojatno najpametnija rečenica koju je netko danas rekao na temelju tih sastanaka.

ZA
zagorec1
14:03 08.03.2011.

A i ovome se daje medijska paznja !!! pa tko je on uopce??? dal je hsls parlamentarna stranka??? Nije!!! Pa sto onda ovaj iskace iz svake pastete!!! Pa to je uzas!!! Toliko ima neparlamentarnih pametnijih politicara od ovog al oni ne mogu dobit medijski prostor!!!To je stvarno sramota!!!

OB
-obrisani-
21:58 08.03.2011.

Ove je uvijek opasnije imati u koaliciji nego u opoziciji. To je jedino što je HSLS pokazao ovih 20 godina. A vraćanje Budiše u stranku i politički život umjesto da ga se lansira na Mars je nebuloza prve klase.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije