Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradsko vijeće Osijeka

Đapić: Nikada nećemo iste stavove o petokraci i pozdravu "Za dom spremni" i ne dao Bog da ih imamo identične

Anto Đapić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
10.02.2017.
u 13:42

Kao gost na nedavnom izbornom Saboru HDSSB-a, Anto Đapić, inače čelnik Gradskog vijeća Osijeka, svoj je govor završio pozdravom "Za dom spremni"

Kao gost na nedavnom izbornom Saboru HDSSB-a, Anto Đapić, inače čelnik Gradskog vijeća Osijeka, svoj je govor završio pozdravom "Za dom spremni". Da se očituje o tome, zatražio je u petak na sjednici Gradskog vijeća Jaroslav Pecnik.

– Kao predsjednik Vijeća uporno sam izbjegavao i balansirao ideološke rasprave. Jasno je da mi nikada nećemo iste stavove o petokraci i pozdravu "Za dom spremni" i ne dao Bog da ih imamo identične. Postoji različit odnos prema sustavu vrijednosti, ali ja bih zahvalio na potpori u ove četiri godine, a polemike ćemo ostaviti za kampanju. To je vrijednost sustava u kojemu živimo jer prije '90. godine o tome nismo mogli razgovarati, jer je bio samo vaš stav ispravan, a moj bi bio najmanje šest mjeseci za verbalni delikt – odgovorio je Đapić. Stava je kako nije "ni jednom svojom gestom povrijedio dignitet Gradskog vijeća". 

>> Đapić najavio referendum o pozdravu Za dom spremni

Komentara 11

Avatar mama mia
mama mia
14:02 11.02.2017.

Još jedan plagijator

Avatar Merkwürdigliebe
Merkwürdigliebe
15:45 10.02.2017.

Magisterij iz opće teorije Udbe kao sudbe, doktorat iz Prodavanja magle i počasni akademik s područja Političkih beskralježnjaka, te mentor Umjetnosti neumjerenosti u jelu i piću!

BL
Blagi
15:37 10.02.2017.

Anto Đapić je jedan od glavnih krivaca za raspad HSP-a..samo što on toga nije ni svjestan..kao da je ikoga više briga što on govori..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije