Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Danske prostitutke nude besplatan seks za ekološki svjesne

Gradonačelnica Kopenhagena tražila je od hotela da prostitutkama ograniče pristup hotelima. Kad su prostitutke doznale za zabranu, odmah su sudionicima konferencije ponudile - besplatan seks.
08. prosinca 2009. u 12:49 10 komentara 40 prikaza
prostitutke, Kopenhagen

Danske prostitutke smislile su vrlo originalan način da se osvete gradonačelnici Kopenhagena Ritti Bjerregaard.  Ona je, naime, tražila od hotela da prostitutkama ograniče pristup hotelima u vrijeme konferencije o globalnom zagrijavanju. 

"Zamolila" je osoblje hotela da ne organizira "bliske susrete" gostiju i prijateljica noći. Kad su prostitutke doznale za zabranu, odmah su sudionicima konferencije ponudile - besplatan seks. Gradonačelnici  su na svojoj internetskoj stranici poručile da ih diskriminira.

- To je diskriminacija. Gradonačelnica je zloupotrijebila položaj spriječavajući nas da radimo svoj legalan posao - tvrde prostitutke. 

Budući da je na konferenciji  nazočno više od stotinu šefova država i vlada, nije jasno odnosi li se  “velikodušna ponuda”  prostitutki i na Obamu, Sarkozyja i ostalo ugledno društvo. 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • Avatar punkufer
  punkufer:

  Zašto su problemi prostitutki u Danskoj važni za Hrvate? Kakva je to vijest?

 • -obrisani-:

  Ekološki svijesni a moralno nesvijesni..... Koji kontrast!....

 • m1965:

  Čim prije u EU!