Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Danske prostitutke nude besplatan seks za ekološki svjesne

prostitutke, Kopenhagen
08.12.2009.
u 12:49

Gradonačelnica Kopenhagena tražila je od hotela da prostitutkama ograniče pristup hotelima. Kad su prostitutke doznale za zabranu, odmah su sudionicima konferencije ponudile - besplatan seks.

Danske prostitutke smislile su vrlo originalan način da se osvete gradonačelnici Kopenhagena Ritti Bjerregaard.  Ona je, naime, tražila od hotela da prostitutkama ograniče pristup hotelima u vrijeme konferencije o globalnom zagrijavanju. 

"Zamolila" je osoblje hotela da ne organizira "bliske susrete" gostiju i prijateljica noći. Kad su prostitutke doznale za zabranu, odmah su sudionicima konferencije ponudile - besplatan seks. Gradonačelnici  su na svojoj internetskoj stranici poručile da ih diskriminira.

- To je diskriminacija. Gradonačelnica je zloupotrijebila položaj spriječavajući nas da radimo svoj legalan posao - tvrde prostitutke. 

Budući da je na konferenciji  nazočno više od stotinu šefova država i vlada, nije jasno odnosi li se  “velikodušna ponuda”  prostitutki i na Obamu, Sarkozyja i ostalo ugledno društvo. 

Komentara 10

Avatar punkufer
punkufer
13:50 08.12.2009.

Zašto su problemi prostitutki u Danskoj važni za Hrvate? Kakva je to vijest?

OB
-obrisani-
14:25 08.12.2009.

Ekološki svijesni a moralno nesvijesni..... Koji kontrast!....

M1
m1965
14:57 08.12.2009.

Čim prije u EU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije