Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ANALIZA

Danska tjera migrante u tajne centre u Afriku. Je li europski multikulturalizam mrtav?

24.09.2021.
u 15:00

Danska je donijela čak stotinjak zakona kojima je postrožila politiku prema izbjeglicama kojima je smanjena i socijalna naknada i prisiljava ih se da se zaposle

Komentara 35

Avatar kastanjer2
kastanjer2
15:29 24.09.2021.

Samo budale još spominju multikulturalizam. To je uništilo Rimsko carstvo, i što se ova civilizacija prije opameti duže će trajati.

CR
CrniTigar
15:37 24.09.2021.

Multi kultura je dodavanje soli i šećera u kavu.Tko to može popiti a da mu ne bude zlo?Nitko.

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
16:08 24.09.2021.

Takozvani "multikulturizam" Europi je nanjeo nesagledivu štetu. Koristi nije bilo nikakve i za sanirati sve te štete trebati će najmanje isto toliko vremena koliko je i trebalo za sprovesti tu gotovu suludu avanturu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?