Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studij u inozemstvu
Povratak na članak

Evo zašto je Danska postala 
hit za naše studente!

U zemljama EU naši studenti pod istim uvjetima kao i njihovi državljani

Komentari 7

Avatar Ksaver38
Ksaver38
13:35 05.05.2014.

Da je država pametna da stipendira dobre đake i šalje ih na prestižne fakultete u svijetu pod uslovom da se vrate u zemlju i da poslije stručni ljudi vode tu zemlju.

VL
Avatar xvalentinox
xvalentinox
12:56 05.05.2014.

mogu reci da za njemacku ti vasi podaci nisu tocni,ja placam na TU-München 50€ po semestru.

VL
ME
melanija
12:51 05.05.2014.

i trebaju otici. sto prije to bolje. ne zelim da moja djeca budu sluge

VL
AA
aabbcc
14:13 05.05.2014.

Svi bi na besplatne drzavne studije i zato treba biti extra dobar ucenik, jer besplatno skolstvo je za najbolje a i pozeljno je ipak prvo nauciti njihov jezik za dobar uspjeh.

VL
AJ
ajmo
13:12 05.05.2014.

Eto zato mi nikad nečemo ništa imati drugi nam kradu pamet.. Jova novič ministar obrazovanja .Linič financija . Opačička socijale ,Ostojiči milicije ,Jakovina poljoprivredne apoteke ma bez teksta sam . A Mile na čelu TNT grupe ili glupe neznam kako se kaže.

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
13:36 05.05.2014.

Aha, potpuno besplatan studij nude ove zemlje, i jos su uvalili i Norvesku koja nije u EU. ---------- ''Za financiranje visokog obrazovanja Norveška nudi svojim studentima Lånekassen, iz državnog Fonda, koji podliježe ograničenjima pristupa. U slučaju stranih studenata je neophodnoo da zadovoljavaju najmanje jedan od sljedećih uvjeta: - 1. da su dobili azil u norveskoj - 2. Da su u Norveškoj iz humanitarnih razloga - 3. da su oženjeni s / ili imaju rodbinu Norvedjana u Norveškoj - 4. Da su radili u Norveškoj najmanje 24 mjeseca - 5. Da su već su završili tri godine studija u Norveškoj (sa svim prolaznim pozitivnim ispitima. - 6. Da su već dobili stalnu dozvolu i pravo za živjeti u Norveškoj.'' I jos sto cuda, a ovako je vise manje i ostalim zemljama. Nema dzabe ni u stare babe. A osim toga, umjesto da favorizirate i promovirate vlastitu zemlju i kulturu, svoje skole i Univerzitete, na domacim i stranim jezicima, vi stalno gusite sve Hrvatsko, i stalno tjerate ljude iz zemlje, stalno vam je tudje sladje. Jadna ta drzava, nema nitko ziv da joj zeli dobra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.