Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u trnskom

Danima je spavao kraj majčina tijela, a bio je opsjednut teroristima

'21.09.2012.- Zagreb, U zagrebackom naselju Trnsko na adresi Trnsko 47 b Mladic Jerko Radovcic ubio je majku Jadranku Radovcic. Djelatnici kriminalisticke policije i forenzicari obavljaju ocevid. Phot
'Davor Visnjic/PIXSELL'
24.09.2012.
u 08:47

Smrad leša iz stana u Novom Zagrebu osjećao se i jučer. Mladić je, podsjetimo, u posljednje vrijeme bio opsjednut islamskim teroristima

Smrad leša iz stana u Novom Zagrebu osjećao se i jučer. Mladić je, podsjetimo, u posljednje vrijeme bio očaran islamskim teroristima

I službeno je potvrđeno da je za ubojstvo 56-godišnje Jadranke R. u zagrebačkom Trnskom osumnjičen njezin 18-godišnji sin jedinac J. R. Nakon istrage tijekom koje je njegov čin okvalificiran teškim ubojstvom, mladiću je određen pritvor.

Podsjetimo, nakon verbalne svađe mladić je svoju majku nekoliko puta ubo nožem u vrat i prsište. Nije poznato kada se zločin točno dogodio, negdje između 13. i 21. rujna kada je tijelo zamotano u plahte pronađeno u stanu u Novom Zagrebu. Kada je policija ušla u stan, u kuhinji je zatekla mladića. Prema neslužbenim informacijama, teškog smrada tih se dana pokušavao riješiti osvježivačem zraka.

Iako je leš prenesen u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, smrad leša u zgradi osjeća se i danas. Mladić je, podsjetimo, završio školu za djecu s posebnim potrebama jer ima psihičkih problema. Sa samohranom je majkom živio vrlo povučeno, malo je izlazio iz stana, no susjedi su svakodnevno slušali njihove verbalne svađe. U zadnje je vrijeme bio opsjednut islamskim teroristima. Na svom Facebook-profilu stavio je gomilu terorističkih fotografija s pozdravima Alahu.

J. R. opsjednut je i ratnim videoigricama. Prije dva mjeseca policiji je rekao da ne priznaje svoju majku s kojom živi jer je njegova prava majka Palestinka. Njegov otac, koji je navodno htio na njega pozitivno utjecati, sada živi u Šibeniku.

>> 'To nije moja majka, moja prava majka je Palestinka'

Ključne riječi

Komentara 3

VA
Valerija007
09:56 24.09.2012.

Naslov je pogrešan. Ovaj je događaj strava u hrvatskom društvu. Što su radili Centri za socijalu, jer je obitelj bila socijalni slučaj, što su radili liječnici jer je dječak bolestan, što su radili susjedi koji su s njima živjeli u istoj zgradi, da li se netko zabrinuo za tu obitelj i što je radio otac tog dječaka? Rezulat koji smo dobili je posljedica nečinjenja svih koji su tu obitelj, majku i sina, poznavali.

Avatar Vuglec
Vuglec
11:00 24.09.2012.

"i što je radio otac tog dječaka" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Centar za socijalnu skrb i sud je već po uhodanoj praksi odlučio da dječaku nije potreban otac pa shodno tome bili su branjeni susreti.

PA
partizancina
14:15 24.09.2012.

STO OVAJ ADMIN BRISE :::: DO SADA JE IZBRISAO ¤& KOMENTARA NA OVAJ CLANAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije