Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši predsjednik
Povratak na članak

Danilo Türk odbacio tvrdnje da je među potencijalnim kandidatima za člana Arbitražnog suda

S Arbitražnog suda poručili su da Slovenija ima 15 dana da pronađe zamjenu za Sekoleca

Komentari 11

DU
Deleted user
11:05 24.07.2015.

arbitrazni sud vise nije opcija za hrvate!

VL
DU
Deleted user
10:54 24.07.2015.

sud prima isključivo osobe koje su spremne uzeti mito

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
11:26 24.07.2015.

Danilo Türk odbacio tvrdnje da je među potencijalnim kandidatima za člana Arbitražnog suda jer kako veli jedrenje po novom svome je obezbeđeno a za par metara zemlje na kopnu nema frke.

VL
Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
13:02 24.07.2015.

Nema veze ko če zamjeniti Sekoleca jer arbitražni sud je dosada dobro radio svoj posao i nadajmo se da najmanje za godinu dana možemo očekivati pravednu presudu.

VL
Avatar ARENA
ARENA
10:47 24.07.2015.

Trebali bi Slovenci sami podnijeti sudu zahtjev za obustavom postupka. Predmet nastaviti čistog obraza na sudu u Hamburgu.

VL
DU
Deleted user
11:23 24.07.2015.

Hrvatskoj svejedno tko će biti novi slov. arbitar u arbitražnom vijeću jer se to svede na sjaši Kurta, da uzjaši Murta - oni svi do jednog imaju "ugriz" do Zadra i Kornata, minimalno... Finta jest da je granica na moru određena, pod opisanim i teško zamislivim uvjetima vodanja po večerama i tko zna čega još tu bilo, a sad slijedi hokejaška leteća izmjena i umjesto jednog lika, "pak" će ošinuti drugi lik u našem smjeru - što je zacrtano, to i ostalo važeće, je li... FIFA bi se ponosila ovom arb. komisijom! To je njihov stil rada, korupciji hvala, ona nas održala...

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
13:54 24.07.2015.

Hrvati smo domoljubno pošteni i spretno poduzetni i pronaći čemo mi načine da nešto maznemo, smuvamo i jamimo nastavila se arbitraža ili ne.....

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
08:26 27.07.2015.

Postavlja sepitanje zašto su Slovenci od samog početka inzistrali na arbitraži, a nisu prihvaćali međunarodni sud, do je Hrvatska davala prednost međunarodnom sudu. S obzirom na to da arbitraža "tek stvara svoje pravo", očito je da su Slovenci smatrali da će tako stvoreno pravo ići u njhovu korist, jer je Slovenija beć bila članica EU. No Sud je radio presporo, pa se prednost Slovenije istopila ulaskom Hrvatske u EU. Otvoreno govoreći nijedna strana nije vjerovala u objektivnost arbitraže, već je Slovenija, baš zbog svog položaja vjerovala da će biti privilegirana, a Hrvatska ju je - bar za sada prešla - jer ju je pustila da spava na lovorikama osnivanja arbitraže što su onda Slovenci shvatili kao "un fait accompli" pa su se preko Drageca (Karla) Erjavca preuranjeno započeli proslavu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.