Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makedonija
Povratak na članak

Provalili u rezidenciju hrvatske veleposlanice u Skoplju

Zasad nije objavljeno što je ukradeno iz rezidencije, a policija traga za počiniteljem ili više njih

Komentari 3

MX
Mister X
19:23 02.11.2017.

Ide li jadnije i bjednije sa nama ovdje doma i vani i događajima oko nas i kod nas ? Ili kriminal , ubojstva prevare pronevjere ili druge neke sramote pa sad i ovo ... zamislite "rezidencija hrvatska """ i bijedaeda od osiguranja i može da se provali a da se ne zna njih 3 ili 7 ili jedan ili se samo neko našalilo i tamo bio ! Nema alarmnog uređaja .... već od 100 eura za super siguran alarm, nema kamere danas od 100 eura HD kvaliteta ili 200 super zaštita javi ti na mobitel ako je provala i odmah vidiš zoveš policiju ili susjeda , ili mu mater psuješ direktno tamo gdje je na terenu preko zvučnika ... Što reći mizerija ostaje mizerija na svim mjestima i se štedi i opet ništa ne vrijedi novaca nema i nema ... Mogao je netko doći iz vica tamo samo da napravi veliku nuždu na sred Hr. rezidencije možda je tko i bilo ?

VL
DU
Deleted user
14:15 03.11.2017.

Šta rezidencija nebi trebala imati osiguranje????

VL
DU
Deleted user
18:50 02.11.2017.

Mvp je samo sebi svrha A ministrica buric je ministrica od formata kgk je sve u vanjskoj politici a ministrica je mala od kuzine

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.