Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u sedam hrvatskih gradova

Dani poslova
23.01.2024.
u 15:58

Na Danima poslova HZZ-a, najuspješniji hrvatski poslodavci na jednom će se mjestu predstaviti nezaposlenim osobama, studentima i učenicima završnih razreda srednjih strukovnih škola

Hrvatski zavod za zapošljavanje s partnerima tradicionalno organizira Dane poslova kako bi se nezaposlenim osobama, studentima i učenicima završnih razreda srednjih škola te ostalim zainteresiranima predstavili uspješni hrvatski poslodavci.

Cilj Dana poslova je na jednom mjestu okupiti sve relevantne dionike na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje i na taj način doprinijeti razvoju hrvatskog gospodarstva.

Ove godine Dani poslova će se tijekom siječnja i veljače održati u sedam hrvatskih gradova: Virovitici, Bjelovaru, Osijeku, Vinkovcima, Požegi, Slavonskom Brodu i Sisku, prema sljedećem rasporedu:

25.1.2024. - Virovitica, Tehnološko - inovacijski centar, Matije Gupca 78

6.2.2024. - Bjelovar, Hotel Arteria, Vatroslava Lisinskog 2

8.2.2024. - Osijek, Kulturni centar Osijek, ul. Kneza Trpimira 2/a

13.2.2024. – Sisak, Hotel Panonija Sisak, Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21

14.2.2024. - Vinkovci, Poduzetnički inkubator Vinkovci, Dragutina Žanića Karle 16

15.2.2024. - Požega, Fakultet ruralnog razvoja i turizma, Vukovarska 17

16.2.2024. - Slavonski Brod, HVIDRA, Stjepana Marijanovića 2

Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prilika su da najuspješniji hrvatski poslodavci na jednom mjestu predstave otvorena radna mjesta te se povežu s nezaposlenim osobama, učenicima i studentima, koji primarno svoju budućnost vide u ugostiteljstvu i turizmu, grani koja je veoma važna za Republiku Hrvatsku i u kojoj se svake godine traži veliki broj djelatnika.

Ove godine, u svakom od gradova, planirano je sudjelovanje između 10 i 15 velikih poslodavaca te dodatnih tri do pet ključnih lokalnih poslodavaca. Radi se o poslodavcima, međuostalim i iz turističke djelatnosti, koji su krenuli s pripremama za nadolazeću sezonu te trebaju motivirane djelatnike.

Procjene su da će događanja u svakom gradu posjetiti minimalno 200-tinjak posjetitelja, od kojih je većina bila uključena u pripremne motivacijske radionice za predstavljanje potencijalnim poslodavcima.

Isto tako, uz sam izložbeni dio gdje će se na jednom mjestu okupiti poslodavci i osobe koje traže posao, organizirat će se i druge popratne aktivnosti poput speed datinga, na kojem će se svi zainteresirani u razgovoru za ciljana radna mjesta imati priliku predstaviti poslodavcima te zabavnih aktivnosti za one koji traže posao ili teže ka razvoju karijere ili dodatnoj zaradi.

Dani poslova još su jedan u nizu projekata u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kojim se želi uspješno povezati poslodavce i potencijalne zaposlenike, a sve s ciljem jačanja hrvatskog gospodarstva.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije