Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANI OTVORENIH VRATA
Povratak na članak

Druženje na Pantovčaku: Pogledajte tko je pokazao umijeće pred Predsjednicom

Svoje umijeće pred 350 posjetitelja pokazalo je više mladih glazbenika, plesača, skladatelja...

Komentari 16

Avatar croatxl
croatxl
12:50 25.02.2017.

Za ovo danas sve pohvale predsjednice,ovo je zaista ljepo za viditi.

VL
Avatar Bruno
Bruno
17:59 25.02.2017.

Predsjednica dobro radi, nema prigovora.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
18:09 25.02.2017.

Kraljica, moram kazat uvijek ponovo!

VL
LA
laflamesapo
23:06 25.02.2017.

Svaka cast predsjednici bar mirno spava.Žena radi.nemoze se nista kazati.A zlih ježika ima i u eyju..

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
08:21 26.02.2017.

Kao za dan Mladosti.

VL
DU
Deleted user
01:03 26.02.2017.

! Kako je to lijepo !

VL
SP
spaner
20:43 25.02.2017.

da je Tito još na Pantovčaku i ovo vidio,sam bi odšetao

VL
SA
sani1
15:33 25.02.2017.

Molim? Zar ona nije zaplesala?

VL
AN
antidogmatik
19:34 25.02.2017.

Druže Tito mi ti se kunemo... aja', ddrugarice Kolinda mi ti se kunemo da te dobro ne poznajemo. Sve ovo nalik na slavne dane druga Tita, kada je bilo puno mita.

VL
ST
Stipan
20:39 25.02.2017.

Cirkus ...

VL
TW
TWITOIST
13:09 25.02.2017.

Sve sami ''kulturnjaci ''.Sad ne mozes otvoriti novine ,radio,TV, kud se god okrenes sve sama kultura.Sjetite se prije izbora Hasanbegovica ,nije se niko ovoliko bavio kulturom. Izborom Hasanbegovica gotovo nema Hrvata koji se ne bavi kulturom,od kud onda stranice ''Crne kronike'' prepune nemilih dogadjaja kad smo tako kulturni. Ipak smo mi daleko od kulture a sve blize snobizmu,posto-poto hocemo da budemo ono sto nismo.

VL
DU
Deleted user
17:45 25.02.2017.

bolje ti idi i nahrani hrvatsku sirotinju a nemoj glumitu huseina obamu...... Siromašna Hrvatska: 1,5 milijun Hrvata nema novca za osnovne potrebe. U Hrvatskoj živi 322.500 blokiranih gradjana i oni nemaju pravo ni na kakvu naknadu. Blokirani nemaju pravo naavo na djecji doplatak, socijalnu pomoc ili bilo koju drugu vrstu pomoci jer se prilikom obrade zahtjeva uzima u obzir njihov prihod koji piše na papiru, a ne stvarno stanje. Mucne slike ljudi postale su hrvatska svakodnevica - u redovima za besplatan topli obrok pred puckim kuhinjama odavno više ne stoje samo beskucnici, neki u potrazi za hranom kopaju po kontejnerima, druge iz vlastitih domova zbog nemogucnosti placanja racuna iznosi interventna policija... Gotovo desetina gradana u dubokom siromaštvu . Broj korisnika pucke kuhinje povecan za petinu ove godine Gladna djeca u Hrvatskoj postala su realnost i sve je veci broj djece kojima je jedini topli obrok u danu onaj iz pucke kuhinje ciji broj korisnika u svim gradovima raste. U Zagrebu se, primjerice, broj korisnika u ovoj godina povecao za oko 20 posto, otkriva Mile Novacic socijalni radnik u ustanovi Dobri dom Grada Zagreba, a s obzirom na stanje u državi za ocekivati je da ce taj broj i u iducoj godini rasti. I ovogodišnje povecanje broja obroka, koji se svakodnevno podjele u zagrebackim puckim kuhinjama zasigurno bi bio i puno veci, no pravo na topli obrok u Dobrom domu imaju samo registrirani korisnici Centra za socijalnu skrb. „Da, broj bi zasigurno bio puno veci bez kriterija, jer puno se gradjana nalazi na samoj granici priznavanja prava ili oduzimanja prava, no zakonodavac postavlja odredene zakonske uvijete ili zakonska tumacenja. Svi oni koji iz odredjenih razloga ne ostvaruju pravo kroz institucije, mogu objedovati u nekoliko karitativnih puckih kuhinja na podrucju Grada Zagreba, a koje ne utvrduju ima li covjek pravo na topli obrok ili ne“, kaže Novacic. Treba posebno napomenuti i to da sustav u državi u kojoj, prema posljednjim podacima iz Fine, cak 319.890 gradana ima blokiran racun ne omogucava tim ljudima da ostvare pravo na ikakvu socijalnu naknadu pa niti na besplatni obrok u puckoj kuhinji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.