Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Božinović:

'Današnji rast bit će nešto veći. Svako otvaranje donosi rizik, razgovaramo o mjerama'

Davor Božinović
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
24.02.2021.
u 08:38

– Pratimo situaciju na dnevnoj razini, je li rast posljedica novih varijanti, određenih popuštanja... To ćemo raditi i dalje – kazao je Božinović

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović gostuje na N1 televiziji, gdje je govorio o mogućem popuštanju mjera. Za sada su krenuli razgovori i vodit će se do kraja tjedna. 

"O mjerama će se razgovarati od danas do kraja tjedna. Postoji rast. Današnji će biti nešto veći, što nas tjera na oprez. Svako otvaranje donosi rizik. Pratimo situaciju na dnevnoj razini, je li on posljedica novih varijanti, određenih popuštanja... To ćemo raditi i dalje", kazao je Božinović.

"Ne mogu govoriti o eksplozivnom rastu, on postoji diljem Europe, na istočnim granicama, i treba vidjeti razloge i kako organizirati život. Unatoč nezadovoljstvima, Hrvatska ima jedne od najblažih mjera", kazao je.

Komentara 2

NA
Nadalinaaa
08:40 24.02.2021.

Jedino rješenje je da se svi zakucamo u crnu zemlju dok virusi ne iščeznu sa lica zemlje.

IM
Imperator Ming
13:54 24.02.2021.

Obuzdajte neotesanu omladinu ispred HNK - a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije