Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVO LICE ZIME

Od utorka svugdje oborine, uz obalu kiša, a u unutrašnjosti snijeg i pad temperature. Bijelih pahulja moglo bi biti i u Dubrovniku!

12.11.2016., Gorski Kotar - Snjezni pokrivac zabijelio je Gorski Kotar. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
02.01.2017.
u 22:17

U gorskim predjelima stvarat će se i deblji snježni pokrivač što znači da će se morati posezati za lopatama, ali najvjerojatnije i ralicama

Nakon zatopljenja u prva dva sunčana i suha dana nove godine u kojima je, primjerice danas, temperatura zraka rasla i do 13 Celzijevih stupnjeva, sutra će u gotovo cijeloj zemlji biti oborina koje će pratiti i pad temperature.

Na Jadranu će to biti kiša, mjestimice i obilnija uz grmljavinu, praćena i jakom, ponegdje i olujnom burom. Unutrašnjost pak očekuje susnježica i snijeg pa će se u Posavini i unutrašnjosti Dalmacije te osobito u Lici i Gorskome kotaru stvarati snježni pokrivač, što znači da će se morati posezati za lopatama, ali i ralicama.

Dok će se drugdje već u poslijepodnevnim satima početi razvedravati, u gorskim predjelima snijega će biti i u srijedu i u četvrtak. No, pahulje bi u četvrtak mogle padati i u Dubrovniku. Snijeg se opet očekuje krajem vikenda, a subotnja jutarnja temperatura u Gospiću i Sinju mogla bi biti čak 20 stupnjeva ispod ništice.

>> Meteorolozi najavljuju: Večeras susnježica i snijeg

Komentara 1

Avatar raco
raco
07:56 03.01.2017.

nama je vijest dana da će biti hladno i sa snijegom. Stvarno smo prolupali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije