Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjednica na Hvaru
Povratak na članak

Evo kako Vlada misli potaknuti demografsku i gospodarsku revitalizaciju otoka

Zakonom o otocima potaknut će se demografska i gospodarska revitalizacija, kaže Plenković.

Komentari 7

DU
Deleted user
10:51 26.10.2018.

Hoću da svaki dan čitam o krađi knjiga i kako netko zbog toga mora odgovarati i tako svaki dan dok netko napokon ne odgovara za to!!!

VL
VE
večernjamaglica
13:21 26.10.2018.

Sad 50 naseljenih otoka,nakon ovih bombastičnih mjera,nakon 5 godina,45 naseljenih.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
10:37 26.10.2018.

Danas sjednica Vlade na Hvaru, turizam i otoci u prvom planu domoljubnog zbrinjavanja, partijskog uhlebljavanja i balkanskog uvjeravanja raje na otoku da je svoja na svome čak i kada kopa po stranom kontejneru.

VL
CI
cinbenik
13:31 26.10.2018.

Hrvatima,Hrvatskoj,pa i otocima,triba jednakopravnost,a ne jednoumlje HDZea,nenarodna i nebirana vlada političke trgovine i ucjena,a kamoli predsjednica podjela i raseljavanja Hrvata iz reda HDZea.. .Ostali dodje samo po sebi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.