Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko o brkiću

'Ne vjerujem da je Brkić otkucavao tajne istrage'

Patrik Macek/PIXSELL
02.10.2018.
u 15:37

Karamarko, kao i Brkić dan ranije, napominje kako bi prethodna SDP-ova Vlada, koja je došla na vlast nakon tadašnje HDZ-ove u kojoj je Karamarko bio ministar, sigurno iskoristila te informacije da su one točne

- Brkić i ja smo se politički i prijateljski razišli, njegova uloga u stranci u odnosu na mene prije dvije godine nije bila časna tako da ga nemam razloga štititi, ali ne vjerujem da je on otkucavao tajne istrage. Do mene kao tadašnjeg ministra unutarnjih poslova nije došao nikakav dokument koji bi upućivao na takvo što - rekao nam je danas Tomislav Karamarko, bivši predsjednik HDZ-a i nekad Brkićev šef u HDZ-u, SOA-i i MUP-u.

Karamarko, kao i Brkić dan ranije, napominje kako bi prethodna SDP-ova Vlada, koja je došla na vlast nakon tadašnje HDZ-ove u kojoj je Karamarko bio ministar, sigurno iskoristila te informacije da su one točne. Osim toga, Karamarko dodaje kako se ovih dana pokazuje da se sve može falsificirati, razni dokumenti, SMS korespondencija i sl., pa poručuje da više ničemu ne vjeruje, odnosno sumnja u autentičnost objavljenih dokumenata.

Tjednik Nacional, naime, objavio je priču u kojoj optužuje Milijana Brkića, zamjenika predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Sabora, da je 2011. godine otkucao informacije o tajnoj policijskoj istrazi u slučaju lanca prostitucije.

>> Pogledajte “okršaj” Plenkovića i Bernardića u Saboru

Komentara 36

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:33 02.10.2018.

Udbasija i komsiluk na zadnjim nogama. Karamarko im srusio san o novoj jugoslaviji i unistio politicki. Nece se nikad oporaviti, Karamarko se vraca prvom prilikom.

TT
tTony
05:57 03.10.2018.

Vrati se Marko .

DO
dotoresa
20:26 02.10.2018.

I nije.Svi mi to znamo.Potomak kosovca divlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije