Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne propustite

Danas posebno svečano izdanje Večernjeg lista na čak 128 str.!

večernji
Foto: VL
1/4
30.06.2013.
u 12:04

Za Večernji pišu: Nino Raspudić, Božo Skoko, Petar Popović, Ivan Starčević, Zvonimir Despot, Tomislav Krasnec, Milan Ivkošić, MiIlan Jajčinović, Antonio Mandir

Za prvi dan punopravnog članstva u Europskoj uniji, ali i za 54. rođendan vašeg Večernjaka pripremamo vam posebno iznenađenje – najveće novine u Hrvatskoj od čak 128 stranica! 

U središtu je povijesni događaj – ulazak Hrvatske u EU. Naši reporteri izvještavat će sa središnje proslave iz Zagreba, ali i iz cijele Hrvatske, a naši dopisnici iz inozemstva javljat će kako je ovaj za Hrvatsku veliki događaj odjeknuo u Europi i u svijetu.

Ulazak Hrvatske u punopravno članstvo komentirat će naši kolumnisti i novinari, ali i neki gosti – komentatori. Na 56 stranica moći ćete čitati sve o velikoj proslavi, a neće manjkati ni drugih aktualnih informacija i tema. 

U ovome broju darujemo vam čak dva posebna priloga. U prilogu “Hrvatska 28. članica Europske unije – izazovi i prilike" svoje štivo pronaći će gospodarstvenici, ali i svi oni koje zanima što će konkretno članstvo u EU donijeti na tom planu. Uz razgovore s vodećim gospodarstvenicima i ekonomskim stručnjacima, tu su i teme o poduzetničkim zonama, o ulozi znanosti u gospodarstvu, o novoj investicijskoj klimi te priča o tome kako je Austrija profitirala od članstva u Uniji.

Prilog “54 godine zajedno” naš je slavljenički prilog u kojem o prijateljevanju s Večernjakom govore 54 čitatelja, među kojima su obični ljudi, ali i poznate osobe iz javnog i kulturnog života, iz sporta i s estrade. Oni govore o tome što je za njih značilo svakidašnje druženje s našim novinama.

Darujemo vam i unikatnu grafiku “Europa”, dar akademskog slikara i kipara Dimitrija Popovića .

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije