Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET KREĆU OVRHE
Povratak na članak

'Preostaje nam da odemo na cestu ili da pokupim djecu i odemo van'

'Nakon što platim podstanarstvo i režije, doslovno nam neće ostati ni jedna kuna', rekla je majka dvoje djece koja će zbog ovrhe ostati bez četvrtine plaće

Komentari 8

DU
Deleted user
10:15 19.10.2020.

Vjerujem da svaki pravi Hrvat se veseli ovrsi jer će na taj način vratiti svoj dug prema domovini! Građani Hrvatske odabrali su jasno i glasno HDZ na izborima i time dali do znanja da upravo žele ovakav ovršni sustav koji je po njihovoj mjeri! Živio Franjo Tuđman i njegova nama draga ostavština! Samo mrzitelj Hrvatske želi da nam se gradonačelnici i zamjenici voze u jeftinim autima, oni zaslužuju najbolje!

VL
ST
stefj
09:49 19.10.2020.

Preko 50% dugovanja je dug prema telekomima, ovakvih dugova kakve ima gospođa je puno manje... E sad, kada banka proda dug, treba jako paziti kada dug ide u zastaru. Ako tvrtke za naplatu duga procijene da ne mogu naplatiti dug neće niti pokretati postupak, jer im je to samo trošak... Tu u igru ulazi maltretiranje dužnika, zvanje njega i svih oko njega, samo da se uplati dio duga. Ako dužnik uplati 5 Kn, samim time priznaje dug i daje osnovu tvrtkama da krenu u naplatu ostatka... Tu stvarno treba preporučiti savjetovanje s odvjetnikom, da se vidi osnova duga i zastara. Npr. ja ako mi netko ne plati, ako ga ne tužim u roku 3 godine, mogu zaboraviti da ću se ikada naplatiti... I još jednom ću ponoviti; ovdje je opet država veliki problem. Dug od nekoliko kn bez problema naraste na preko 1000 čim se uključe javni bilježnici i FINA-a. A jedini tko se uvijek naplati su ta država i paradržava...

VL
PO
Poduzetnik
17:01 20.10.2020.

U zastaru može otići sudska presuda za gospodarski kriminal, ali dug ne. IZNAD SVIH HRVATSKA!

VL
DU
Deleted user
10:16 19.10.2020.

Nekada su se tvrtke za naplatu duga zvali utjerivači dugova i bili su s onu stranu zakona. Odjednom su u Plenkijevoj pravednoj i učinkovitoj državi postali povlaštena gospoda koja posluje u zakonskim okvirima.

VL
Avatar Volim svog partnera - Milorada
Volim svog partnera - Milorada
10:04 19.10.2020.

pa kaj hoćete...izbori su prošli...a sad udri po marvi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.