Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJE U 15 SATI
Povratak na članak

Danas konstituirajuća sjednica Sabora. Reiner: Moglo bi se raditi do kasno u noć

Važan dio prvog zasjedanja vezan je uz Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) koje Saboru podnosi izvješće

Komentari 3

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:45 14.10.2016.

"Danas konstituirajuća sjednica Sabora. Reiner: Moglo bi se raditi do kasno u noć" ... -Mislio je po 6...pol 7 (18:30)

VL
PR
Proljeće1971
10:03 14.10.2016.

Jadni oni. Baš mi ih je žao crknut će od posla a plaće im male.

VL
FU
fuji91
10:39 14.10.2016.

Ajde petrov uhljebu jedan. Imas jos dvije godine za laprdat, a ako se odlucis kandidirati za predsjednika RH, onda cu se svim silama potruditi skupiti10000 potpisa za kandidaturu. E, a onda ces vidjeti sta je politika, pravda i sta znaci stajati iza svoje rijeci. Spreman sam ostaviti posao na kratko vrijeme i s tobom sve raspraviti pred kamerama. Pripremi se na politicku propast. I vidjet ces sta znaci politicki legitimitet. Svi ste u saboru sa sacicom glasova, a ja cu ti pokazati sta znaci plebiscitarna podrska. Za hdz i most je glasala 1/5 hrvata. Sram vas moze biti. Pomest cu i kolindu i tebe 2019.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.