Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOLIE POZIVA NA POMOĆ

Danas je svjetski dan izbjeglica

19.06.2009.
u 21:01

Uvijek je lijepo pisati nešto a Angelini Jolie, ali je ljoš ljepše imati ispravan povod za to. Makar bi bilo ljepše da takav povod nemamo, da izbjeglice imaju utočišta i siguran dom u koji mogu izbjeći, možemo barem podsjetiti da i najljepša žena svijeta poziva na pomoć izbjeglicama:

A veleposlanica dobre volje UN-a i njezin suprug nisu stali samo na priči, nego su i duboko posegnuli u vlastite džepove da pomognu ljudima koji su ostali bez doma. Evo kako je svoje napore da pomogne izbjeglicama Angelina Jolie usporedila s dužnostima koje je prije nje za UN obavljala još jedna slavna glumica:

- Sretna sam što ovo radim. I sigurna sam da se i Audrey Hepburn osjećala tako. Da se smatrala sretnom što je imala priliku upoznati svu tu djecu širom svijeta. Mi smo sretno što smo u prilici dati tim iznimnim ljudima glas, da ih se čuje. Kad moja djeca idu sa mnom po izbjegličkim logorima, želim da pođu niz ulicu i zaigraju nogomet s djecom tamo, i upoznaju ih, i dok odrastaju njih prihvate kao prijatelje s kojima provode vrijeme..

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije