Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastave na pola koplja
Povratak na članak

Dan žalosti u Šibeniku nakon četverostruke likvidacije: Trgovine ubijenog ponovno rade

Vlasnik tvrtke Matkol u stečaju Branko Koloper ilegalnim oružjem ubio je stečajnu upraviteljicu Radojku Danek i njezinog supruga Marija, poduzetnika Tonija Šparadu i vlasnika lanca trgovina Djelo Tedija Slamića, a potom je presudio sebi.

Komentari 1

DU
Deleted user
11:20 02.02.2021.

Mene fascinira navada naših skorosteča da se osobno identificiraju s imovinom u vlasništvu pravne osobe, trg. društva najčešće - i to je odmah u posvojnom genitivu, dok dugove, koji stoje kano klisurina na suprotnoj strani, a ne, to nije "njiovo". Imate slučajeve Todorića, Peveca i drugih - uvijek ista "galvanizacija" kroz njihove medijske istupe, meni oteli, mene prisilili itd. Dok o kreditima banaka, dugovima prema dobavljačima, mjenicama čak kojima su serijski potapali ostale gosp. subjekte /Todorić/ - e o tome ni riječi. Pa tuđim novcem, bar djelomično, si gradio svoje ! carstvo - i kad stečaj zakuca na vrata, onda srcedrapateljski nastupi kako su oni to krva vo stjecali, gradili, radili itd. U naravi, preinvestirali su se i živjeli životom koji je bio 2 soc. klase iznad onog što su si doista mogli priuštiti, da nije bilo dugova na sve strane i kredita banaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.