Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unatoč povećanju zaraze
Povratak na članak

"Dan slobode": Ukinute gotovo sve restrikcije u Engleskoj

Od ponoći u Engleskoj dvorane i stadioni mogu se otvoriti u punom kapacitetu, diskoteke ponovno raditi, opet se može biti za šankom u pubovima i više nema ograničenja broja ljudi koji se mogu okupljati.

Komentari 14

SO
Sir Oliver
12:31 19.07.2021.

Ha ha, sad ce njima Capak, Beros i Bozinovic objasniti, da ako tako nastave, da ce uskori svi poumirati od slavnog virusa!

VL
Avatar Mega_London
Mega_London
09:02 19.07.2021.

Podrška! Dakle, sada je tamo otprilike kao u Švedskoj cijelo vrijeme.

VL
AA
aabbcc
11:35 19.07.2021.

Svedska je najavila ukidanje pandemije, zapravo oni nemaju sta ni ukidati . Politicka pandemija kako je zovu pa to politicari najavljuju, odlucuju.

VL
DU
Deleted user
09:18 19.07.2021.

Odlična vijest iz niza razloga ....podrška Englezima.

VL
DU
Deleted user
08:32 19.07.2021.

Bravo Englezi!!!

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
20:25 19.07.2021.

Johnson je totalno odlučio srediti Ujedinjeno Kraljevstvo. Do temelja. Započeo je s crvenim autobusom Brexit, na kojemu je napisao koliko će UK dobiti novaca više nego što je davao EU. I nabio UK carine i kontrole koje nije imala ta država kao dio EU. Iz UK je otišlo financijsko i zdravstveno središte EU. Europljani su dobili radne dozvole, neki s ograničenim trajanjem. UK je prihvatio puno Indijaca i Pakistanaca i sada je sreća u cijelom kraljevstvu. Očekuje se krajem drugog tjedna negdje oko 80.000 do možda i 100.000 novozaraženih. Tako da će UK postati bolnički otok.

VL
SI
sisavac
13:51 19.07.2021.

kakve slobode?! pa i dalje će ih kamere na svakom ćošku pratiti, i dalje će se u londonu prati novac oligarha iz rusije, ukrajine, hong konga, kine, kojima države ne može stati na rep, a engleska ih lijepo štiti. i dalje će migranti razbijati po uk, i dalje će čitave četvrti biti zabranjene za tzv. bijelce, engleze. tko o čemu, englezi o poštenju...

VL
KE
Kemo
10:35 19.07.2021.

Tako treba i kod nas. Cijepiti još 2 mjeseca i onda otvoriti. Onaj koji se neće cijepiti ne mora ali ako dobije covid ili je u karanteni nema plaćenog bolovanja. Medicinsku pomoć neka dobije jer odvaja za zdravstvo. Tako ćee svatko biti odgovorniji. Meni neka svira u laktu a onaj koji se ne cjepi osim iz medicinskih razloga neka preuzme rizik bolovanja i svoga zdravlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.