Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraćeni na 'tvorničke postavke'
Povratak na članak

Dan sjećanja na žrtvu je prošao: Vukovarci ispričali kako žive ostatak godine

S obljetnicom stradanja u logoru Velepromet i ratnoga zločina na Ovčari završeno je obilježavanje 30. obljetnice Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine, a i grad već vratio u svoju svakodnevnicu. Ponovno su ulice, kafići i restorani poluprazni.

Komentari 3

KA
kavranbird
20:28 21.11.2021.

Na žalost veliki broj Vukovaraca žive kao paraziti od mirovina, raznih dotacija, tako da se rijetki bore za neki produktivan posao već za mirovine, uhljebljenja. Koliko milijardi smo uložili Vukovar i nikada dovoljno. Najveću krivnju snose lokalni političari koji samoo traže novac države za uhljebljivanja i ruše šanse i moguće projekte potencijalnih investitora.

VL
Avatar Asterix
Asterix
15:57 21.11.2021.

Imam prijedlog. Neka država uloži u tvornicu malog električnog gradskog automobila. Rimac neka vodi projekt. Čim zaživi projekt država treba prodavati svoje udjele.

VL
BA
Barbasmora
15:38 21.11.2021.

Samo još 364 puta idete spavat, pa cemo opet slavit....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.