Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PROSLAVA

Dan državnost RH u Beču uveličat će Tonči Huljić s Mediteraneom i gostima

Split: Glazbenik, tekstopisac i glazbeni producent Tonči Huljić
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
17.06.2023.
u 15:56

Pokrovitelj ovogodišnje proslave Dana državnost RH u Austriji je Splitsko-dalmatinska županija.

U povodu Dana državnosti Republike Hrvatske i Dana Hrvatskih oružanih snaga, te 10. obljetnice članstva RH u Europskoj uniji, u ponedjeljak, 19. lipnja, u povijesnoj palači Kursalon Hübner u Beču, održat će se svečani prijem, uz prigodni kulturno-glazbeni program.

Domaćini prijema su hrvatski veleposlanik u Austriji Daniel Glunčić, hrvatski veleposlanik pri OESS- u, UN- u i drugim međunarodnim organizacijama u Beču Mario Horvatić i vojni izaslanik, brigadir Mijo Ćubić.

Pokrovitelj ovogodišnje proslave Dana državnost RH u Austriji je Splitsko-dalmatinska županija.

Proslavu će uveličala svojim nastupom hrvatska glazbena zvijezda Tonči Huljić sa svojim orkestrom i novim programom "Mediteraneo". Njegovi specijalni gosti će biti Jelena Rozga, Petar Grašo, Hana Huljić I Lovrena Bućan. Dakle, pravi mediteranski ugođaj usred Beča.

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:01 17.06.2023.

Hoće li izvesti najveći hit, a tako aktualan, minus i plus ko Amer i Rus ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije