Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbijen zahtjev!

Damiru Polančecu odbijena molba za prijevremeni izlazak iz zatvora!

'24.09.2012., Zagreb - Nastavak sudjenja Ivi Sanaderu i drugima na Zupanijskom sudu u slucaju Fimi media. Svjedoci Damir Polancec.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
15.06.2013.
u 22:43

Ante Nobilo ne gubi nadu da će uprava zatvora u Turopolju kao posljednja pravna instanca ipak uvažiti Polančecovu molbu za ranijim izlaskom na slobodu.

Iako je izdržao dvije trećine desetomjesečne zatvorske kazne, Polančec neće na slobodu, piše 24sata koji ističe da mu je zahtjev za prijevremenim izlaskom na slobodu odbijen.

Uobičajena je to praksa Ministarstva pravosuđa kada su kazne tako male, tvrdi njegov odvjetnik Ante Nobilo koji ne gubi nadu da će uprava zatvora u Turopolju kao posljednja pravna instanca ipak uvažiti Polančecovu molbu za ranijim izlaskom iz zatvora.

>>Polančec tražio prijevremeni izlazak, no ostaje u zatvoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije