Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Primorac:

'Šeks je nedorečenom i neozbiljnom izjavom doveo u pitanje svoj integritet'

Vladimir Šeks
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.02.2016.
u 16:03

U demokratskim državama ovakve ozbiljne stvari se moraju riješiti do kraja, a ne ostati na razini špekulacija, rekao je Primorac

Damir Primorac, jedan od članova nedavno razriješene Komisije za pomilovanja predsjednice Republike Hrvatske, oglasio se o izjavama Vladimira Šeksa da je razgovarao s nekoliko članova Komisije.

- Svojom izjavom da je razgovarao s nekoliko članova Komisije za pomilovanje g. Vladimir Šeks je otvorio pitanja na koja treba žurno odgovoriti. U demokratskim državama ovakve ozbiljne stvari se moraju riješiti do kraja, a ne ostati na razini špekulacija. Upravo zbog treba ustrajati da se utvrdi, ako je dotični gospodin s nekim razgovarao, s kim je razgovarao, u čemu se sastojao taj razgovor i je li on utjecao na pojedine članove Komisije u donošenje njihove odluke. Radi se o preozbiljnim stvarima i ljudima te se ne smije dopustiti da istina ne ugleda svjetlo dana, a ako postoji dobra volja i želja, istina se može vrlo brzo utvrditi. Što se mene tiče, već ranije sam rekao da tog gospodina ne poznajem, nikada me nije kontaktirao i želim da se istina utvrdi do kraja. Uvjeren sam da je to slučaj i s drugim članovima Komisije jer su sve odluke donesene sukladno činjenicama s kojima je Komisija raspolagala. G. Šeks je jednom takvom nedorečenom i neozbiljnom izjavom doveo u pitanje svoj integritet i potpuno je logično da ne možemo dopustiti da time ugrozi integritet svih onih ljudi koji časno  pošteno obnašaju svoju dužnost - komentirao je Primorac.

>> Šeks žrtvovan, 'opeglao' imidž predsjednice

>> Šeksova izjava razlog je predsjedničine odluke o prestanku mandata Komisije

Komentara 21

LA
Lavica7
17:21 06.02.2016.

Pustili su i Arkana, abolirale cetnike...pa nije ovo najgora stvar. S druge strane, Koli nije filatelist, ona je europejka i svjesna da nista ne traje vjecno. Kako je Tim lijepo rekao...ako ne mi- onda tko, ako ne sad - onda kad? Dakle nakupi se love i gibaj.

BA
baranjac9
17:12 06.02.2016.

Ovo nema veze sa Šeksom,pustate na slobodu lopove,dilere i kriminalce,kakvu poruku saljete običnom puku?ukinute pomilovanja i svjedoke pokajnike!!!!!!!!!!!!

Avatar Pinokio
Pinokio
16:34 06.02.2016.

Kad je to pa on imao svoj integritet? To je covjek koji je rezirao ubistvo obitelji Zec. Jedino ne znam da li je bio jedini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije