Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Damir Milinović vinkovački obrtnik godine

damir milinović
Miroslav Flego
11.02.2014.
u 09:19

Milinović je prije četiri godine od oca preuzeo uhodani Pismoslikarski, dekoraterski i reklamni obrt DC Design i dalje ga uspješno vodi.

Udruženje obrtnika Vinkovci koje broji 1.125 obrtnika, 90 manje nego godinu ranije, tradicionalno već 19. godinu proglašava obrtnika godine koji se izdvaja od drugih po rezultatima.

Najbolji obrtnik za proteklu 2013. je Damir Milinović koji je prije četiri godine od oca preuzeo uhodani Pismoslikarski, dekoraterski i reklamni obrt DC Design i dalje ga uspješno vodi. Zanat je "pekao" u očevoj radionici, a poslije je spojio stečeno iskustvo i nove tehnologije.

- Obrt CD Design se danas može pohvaliti najnovijim strojevima s kojima je zaokružena ponuda. U protekle četiri godine Obrt CD Design je postizao pozitivne poslovne rezultate, uz stalni rast obima poslovanja, ukupnih prihoda od 15-25 posto godišnje, te stalnog novog zapošljavanja, tako da trenutno u CD Designu radi još sedam djelatnika - ponosno kaže najbolji vinkovački obrtnik Damir Milinović.

>>'Ministar Maras zadao nam je najteži udarac'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije