Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima previše obveza

Damir Mandić dao ostavku na mjesto predsjednika karlovačkog HDZ-a

damir mandić
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
02.08.2018.
u 10:40

Gradski odbor jednoglasno je prihvatio Mandićevu ostavku, uz prijedlog da vršiteljica dužnosti predsjednika bude dosadašnja potpredsjednica i saborska zastupnica Marija Jelkovac

Karlovački gradonačelnik Damir Mandić podnio je ostavku na dužnost predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Grada Karlovca na sjednici Predsjedništva tog stranačkog odbora održanoj 1. kolovoza, a to je, prema priopćenju iz stranke, učinio zbog gradonačelničkih obveza.

Gradski odbor, stoji u priopćenju iz HDZ-a, jednoglasno je prihvatio Mandićevu ostavku, uz prijedlog da vršiteljica dužnosti predsjednika bude dosadašnja potpredsjednica i saborska zastupnica Marija Jelkovac.

Obrazlažući Mandićevu ostavku, u HDZ-u navode da je Mandić, postavši gradonačelnik Karlovca istodobno preuzeo i odgovornu i zahtjevnu funkciju, te da je upravo zbog preuzetih novih obveza, novih razvojnih projekata dao ostavku na predsjedničko mjesto u Gradskom odboru HDZ-a, te kako bi otvorio i prostor novim ljudima.  

HDZ-ovci podsjećaju na sličnu situaciju koja se dogodila kad je bivši gradonačelnik, a današnji župan Damir Jelić funkciju predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Karlovca prepustio Damiru Mandiću, kojem karlovački HDZ zahvaljuje na petogodišnjem mandatu i, kako ističu, časno odrađenom poslu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

RI
rightside
14:52 02.08.2018.

opaaa,,drugarica jelkovac ide u osvajanje fotelje..))))dragi karlovcani sad ste sigurni ko da vas osobno vodi anemicni iz stranke,,))))

Avatar Observer
Observer
14:23 02.08.2018.

Da li je istanbulska i referenum u pitanju ili s obzirom da se SDP vec raspao pa ni HDZ nije vise potreban ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije