Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krstičević:
Povratak na članak

Usredotočen sam na nabavu višenamjenskog borbenog zrakoplova

Krstičević je naglasio da je Hrvatskoj potrebno ratno zrakoplovstvo "ako želi biti država" te da je u tijeku zahtjev za ponudama u vezi s nabavom vojnih zrakoplova.

Komentari 11

KR
kruti194
08:40 19.09.2017.

ali mnogi ne žele da budemo država, a prvi je izgleda tvoj šef!!!

VL
DG
davorsimic60@gmail.com
13:30 19.09.2017.

Uz ovakve "stručne ", "domoljubne" i zlonamjerne komentare izgubi se volja za bilo što napisati. No ipak hoću, naime ako ne posjedujemo takav vid zrakoplova, onda moramo zaštitu našeg zračnog prostora plaćati susjednoj državi koja je u NATO savezu (zu ( Mađarskoj, Italiji ili Austriji ). Slovenija je do sad plaćala Italiji čini mi se 18 milijuna eura godišnje, zaštitu njihovog zračnog prostora. Navodno i da svi preleti civilnih zrakoplova i prometa ide u blagajnu Italije. Pa se stoga može izvući nekakav zaključak. No ni to nije sve, naime u slučaju napada ili agresije nekih komšija imamo ipak s nečim odgovoriti i zaštititi se. Što se pak tiče Ministra Krstičevića i objeda o proviziji koju mu pripisuju, da možda se i to može dogoditi. Osobno vjerujem u g.Krstičevića , a ako me i on razočara onda neka ide sve do vraga.

VL
BM
branko.mihalic1
08:41 19.09.2017.

mig-kanader sve u jednom ima ih na hrelicu

VL
NV
NV
23:34 18.09.2017.

Daj bože da imamo para da opet remontujemo migove.

VL
Avatar Papatest
Papatest
02:48 19.09.2017.

Ta koncentracija mora da je velik napor za generala,od tuda mu unjkav glas i repanje pri govoru .Bojim se da opet neko smeće ne kupi kao one rashodovane samohodne njemačke haubice koje se zbog težine od 60 tona ne mogu transportirati i čiji set municije košta 50 000 eura ili eskadrila izviđačkih helikoptera Kajowa koja ničem ne služi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.