Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE
Povratak na članak

Krstičević: Ova presuda je neprihvatljiva i izražavamo nezadovoljstvo i žaljenje

Isti dan kada se opraštamo s istinskim junakom Domovinskog rata Davorom Jovićem, saznajemo i za tragičnu sudbinu generala HV-a i HVO-a Slobodana Praljka

Komentari 21

ST
stefj
20:34 29.11.2017.

Pa mislim da sad treba iskoristiti kupovinu aviona i mudro kupiti, a za to dobiti podršku za istup u UN-u. A druga stvar je da sad napokon treba preispitati odgovornost nekih ljudi iz vrha politike koji su davali razne dokumente tužilaštvu... Pokrenite napokon te procese, da institucije napokon rade svoj posao. Čemu pisati zakone o državnim tajnama, ako ih se sami političari u vrhu ne drže.... Mesić, Josipović, Pusić...

VL
DR
Drekavac
19:03 29.11.2017.

gospodine krsticevicu to je konacna presuda I tu se vise nista ne moze.. sad je kasno u drzavi hrvatskoj je bitno strancarenje hdzsdp sdphdz hdzsdp .... Hrvatska vanjska politika jednako nula Ministarstvo vanjskih poslova je nula Samo sebi svrha kakvoakvo je to ministarstvo u kojem.vesna pusic moze biti ministrica dno dna politike

VL
Avatar Celzijus
Celzijus
18:48 29.11.2017.

Poslati zahvalnicu i drugu koji je lifral u Hag tone tajnih dokumenata. I počastiti ga sa jednom "tabletom". A balije dok idu u Njemačku nek to rade prek srbije i Mađarske, u Hrvatsku ih NE pustiti.

VL
CR
cromak
00:47 30.11.2017.

Glavu gore ohladite glave pamet u glavu To korumpirano drustvo UNa i tih nihovi baterija sudaca u Hagu koji nemaju blage veze o sudjenju to su samo korumpirano drustvo UNa ko ih kupio i prisvoio treba se otkriti.Na vama je da postupite civilno a to je trasparente gore sa naslovima! Korumpirani, Ne upuceni UNovi lopovi ne priznajemo vasu pravdu.

VL
FN
Fr@njo
19:39 29.11.2017.

Ministre, iz postovanja prema preminulom generalu, Gospodinu, svi vi u vladi RH da imate politickog i osobnog morala, trebali bi dati odstup sa vlasti. Vi ne mozete nama agresorima sa ustaskim gujama u grudima biti Vlada RH. Predsjednica treba raspisatii nove izbore , a nakon izbora cetnicki vikari u agresorskoj RH vise nece odlucivati o nicemu.

VL
LI
Lisnjak
21:59 12.12.2017.

mislis sazret... reci sto mislis, a ne glumit kao srbin.

VL
Avatar Oneill
Oneill
10:21 30.11.2017.

u prošlost uvjek muljati ne bih baš preporučio tu se nemože ništo promjeniti a i ministar netreba baš ovakve izjave puštati u javnost bilo ne ono što je bilo moramo se odmaknuti od ovoga mračnog zato što nam baš zbogg toga nije dobro mi trebamo trasparentnu bržu bolju Hrvatsku Hrvatsku budućnosti a ne o prošlosti što političarima ide u ruke vidimo na ovoj izjavi Ministra.

VL
Avatar links
links
20:15 29.11.2017.

kako ide u Msanu generale?

VL
DU
Deleted user
09:09 30.11.2017.

Svi koji prozivate Mesića i sve one koji su tajno svjedočili protiv Hrvatski generala pitajte svoj HDZ zašto nije svim komunistima zabranio da obnašaju ikakvu vlasti u Hrvatskoj? Pa ne bi bilo svjedočenja tih različitih mesića.

VL
DR
Drekavac
20:24 29.11.2017.

Kukniava ne pomaze ministre generale generale u mirovini menadzeru msan o svemu je trebalo prije promisljati gdje vam je strateski partner kako se hvalite sa amerima boli njih djoko za hrvatima... a kgk dobila nagradu od nekog ribara sa islanda....bakalar...... vrhovnoj zapovjednici se ubio general a ona na islandu....bas svasta

VL
PR
pop.ratko
22:10 29.11.2017.

I ovo je prepisao od plenkovica

VL
DU
Deleted user
09:12 30.11.2017.

A ti Krstičeviću si sjeo u fotelju u stranci koja izravno odgovorna za ovakav ishod suđenja i to dobro znaš. Gotovina nije htio imati ništa sa tom strankom.

VL
Avatar popij jednu praljkovaču
popij jednu praljkovaču
19:42 29.11.2017.

trebamo svi zajedno potegnuti lajnu da nam bude lakše

VL
NO
nogogaz
22:46 29.11.2017.

Opet ne poštivamo međunarodnog prava...i opet krivi drugi... Naša balkanska domovina sve tone dublje u blato fašizma! Hrvatski mladić već se pece na ražnju u paklu! Imaju fašiti razlog da ga žale... Jedino je težko njegovoj obitelji. Da imaš takvogog zlocinca u obitelji...teško preteško. Ali istina je da su xlocini bili i da je taj monstrum kriv. Pa ako mi to prihvatimo ili ne. A izgleds da smo hrvati daleko od nacija zapadne civilizacije. Neznamo priznat poraz i svoje grijehe. Moramo jos sazrijet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.