Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Damir Kajin: Pola predsjedničkih kandidata treba uhititi

Pratim i Thompsona, primio ga je papa. Što je ovom papi, je li promijenio politiku prethodnika ili Boga? Vjernik ne može biti istovremeno i rasist -kazao je Kajin.
14. studenoga 2009. u 13:00 355 komentara 16 prikaza
kajin

PULA- Predsjednički kandidat Damir Kajin počeo je predizbornu kampanju "bez dlake na jeziku, pod sloganom "pošteno" koji kaže niti jedan kandidat sebi ne može pripisati.

-Pomažu mi volonteri u skromnoj kampanji što RH danas treba- rekao je pred petstotinjak Puljana danas na Trgu Portarata.

- Ovakvu državu kakvu imamo danas nitko nije sanjao, zemlja po mjeri tajkuna i bande lopovske koja potkrada pojedince. Od tuda treba početi i sve im oduzeti. Za početak bih pola predsjedničkih kandidata uhapsio. Ovi izbori mogu biti prekretnica.

Neki će njima pokušati konzervirati stanje ili nuditi nešto novo. Nakon odlaska Sanadera na djelu je pretvorbeni kapital koji počinje preuzimati institucije. Bolje da propadne država nego da oni dođu na vlast. Hrvatska ne treba lažne nade, građanima treba reći da će biti još gore. Vladi poručujem da drži šape što dalje od Uljanika. Vrijeme je da se otrijeznimo -kazao je i dodao da je J. Kosor samo posljedica propale politike Sanadera kojoj neće pomoći ni 10 Škegra.

-Sanader je glavni krivac za stanje u RH kojeg je davno trebalo usidriti kod Golog otoka. Poručio je da o sporazumu sa Slovenijom ne ovisi naš ulazaku EU, već je naš problem kirminal i koketiranje s ustaštvom.

-Pratim i Thompsona, primio ga je papa. Što je ovom papi, je li promijenio politiku prethodnika ili Boga? Vjernik ne može biti istovremeno i rasist -kazao je.

dirljivo
Tuga u obitelji zbog gubitka: Jelena Veljača objavila emotivnu fotku, fanovi izražavaju sućut
Ivan Pažanin
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Hoće li se ugostiteljstvo ikad vratiti na staro? Razgovaramo s poznatim hrvatskim kuharom
  • -obrisani-:

    kamoćemo15, pomiri se s tim da vrijeme tvoje politike ističe skorim odlaskom mesića, oni koji bi nastavili mesićevu politiku kao što su kain, pusićka i veljko džakula nemaju šanse dobiti izbore, a čak i josipović ne namjerava ići đonom na ... prikaži još! hrvatsku kao mesić. dakle, ide era hrvatskog predsjednika, a ustav iz 74. i avnoj, bye,bye za uvijek

  • Avatar punkufer
    punkufer:

    Papa je najveći moralni autoritet na planeti. A kaji je ljudska i moralna nula, lokalni političar otuđen od vlastitog naroda za koji nikada ništa nije napravio, anonimus i bezveznjak. HALO!!!