Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Damir Habijan: Tražimo ostavku Tomislava Karamarka!

varaždinski HDZ
Foto: Screenshot
07.06.2016.
u 13:04

U varaždinskom HDZ-u smatraju da stranka ne može biti taoc jedne osobe, pa tako ni Tomislava Karamarka, a državni interesi moraju biti iznad interesa pojedinca. Hrvatska nema vremena za preslagivanja i treba početi raditi te donositi odluke.

Gradski odbor HDZ-a Varaždina zatražio je ostavku Tomislava Karamarka!

– Tomislav Karamarko trebao bi podnijeti ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade kako bi se izbjegli novi izbori. Vlada treba nastaviti rad – kaže Damir Habijan, predsjednik gradskog HDZ-a na izvanrednoj konferenciji za novinare održanoj u podne.

U varaždinskom HDZ-u smatraju da stranka ne može biti taoc jedne osobe, pa tako ni Tomislava Karamarka, a državni interesi moraju biti iznad interesa pojedinca. Hrvatska nema vremena za preslagivanja i treba početi raditi te donositi odluke.

Vjeruju da aktualna Vlada može nastaviti raditi i da su novi izbori nepotrebni, što je i stav predsjedništva Gradskog odbora. Neslužbeno se može čuti da u varaždinskom HDZ-u podržavaju ono što su ovih dana govorili Vladimir Šeks i Andrej Plenković.

>> Karamarko: Pokrećemo opoziv Oreškovića. Postoje ruke za rušenje Vlade. I SDP-ove i HDZ-ove

Komentara 39

MM
mali mate56
13:25 07.06.2016.

HDZ je zbog tebe i likova poput tebe u baroknom Varazdinu pistao minorna strančica, letit ces ti.

MM
mali mate56
13:24 07.06.2016.

Zbog lija poput ovoga u Varazdinu HDZ stoji kako stoji. Trazi srecu u drugoj stranci drug!

CI
CIPS
13:34 07.06.2016.

Karamarko mora izvesti ovu zemlju iz krize, ima moju punu podršku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije