Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguće destinacije Moskva i Dubai

Damir Gorup: Moj stariji brat uzeo je skijašku opremu i sam sjeo na avion

Božidar Gorup
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
06.02.2015.
u 23:17

Samo neka se on skija, zaslužio je. Nije na godišnjem bio nekoliko godina, govori Damir Gorup, brat nestalog poduzetnika

Uzeo je opremu za skijanje i sjeo u bijeli BMW serije tri. Tog 25. siječnja Božidar Gorup parkirao je auto na beogradskom aerodromu, iz automobila izvadio poveću torbu u kojoj se oprema nalazila, kupio kartu i sjeo u avion.

– Spominjali su Moskvu i Dubai, još nismo sigurni gdje je. Da točno znam, sjeo bih na avion isti čas i otišao po njega – govori Damir Gorup, brat nestalog poduzetnika. Sada kada je siguran da mu je brat živ, uspio je, kaže, pribrati misli i puno “lakše diše”.

– Samo neka se on skija, slobodno sada ovo napišite, jer zaslužio je, nije na godišnjem bio nekoliko godina, unatoč tome što su ga njegovi liječnici gotovo tjerali da uzme pauzu od posla – kazuje Gorup. Kao razlog njegova nestanka spominjalo se svašta, od toga da je pobjegao s ljubavnicom, da je uzeo ono novca što je imao i pobjegao, a bilo je riječi čak i o tome da je digao ruku na sebe.

– Premekan je bio, dokapitalizirao je neprofitabilne tvrtke prijatelja i prekasno je počeo davati otkaze. Prvi val podijelio je tek u desetom mjesecu prošle godine, tada je i moj sin otkaz dobil. Nikada mu nijednom čovjeku nije bilo lako okrenuti leđa, a sada zna da će morati desecima ljudi reći kako ostaju bez posla pa se možda psihički, gdje god da je, priprema za to, ali siguran sam da će se vratiti i suočiti s tim – iskreno će brat Božidara Gorupa.

>> MUP potvrdio: Gorup je poletio iz beogradske zračne luke

>> Gdje je nestali bogataš? Supruga mislila da je Gorup otišao u Katar

>> Moj brat Božo pao je u poteškoće jer je vjerovao ljudima

Komentara 24

IV
Ivanveliki
00:39 07.02.2015.

Bas me briga za njega ko i njega za mene. VL, postao si dosadan s ovom temom.

OB
ObrenM
00:04 07.02.2015.

Gadljivo je citati koliko su verzija dali o lopovskom "tajkunu".Nasa vrla vlast nadje ucas duznika tel. operatoru ili cistoci,a "pustaju"duznika teskog vise stotina miljuna.Eto sad je i njegova rodbina mirna kad je "saznala",da je ziv.

Avatar comandante
comandante
23:30 06.02.2015.

al ovi muljaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije