Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rektor Boras:
Povratak na članak

'S lakoćom sam Kolindi Grabar-Kitarović napisao preporuku za doktorski studij'

Boras je kazao da je u svijetu uobičajeno da rektor piše preporuke studentima, kao što je uobičajeno da su predsjednici država većinom visokoobrazovani ljudi s doktoratima.

Komentari 21

D1
d12345
17:45 01.12.2015.

KOGA BOLI BRIGA ŠTA KAŽE FLEGO...tko je Flego uopće.......

VL
PO
pozornik66
17:17 01.12.2015.

Za pohvalu je svaka edukacija , čovik (žena) uči dok god je živ, da neko nekoga kritizira i blati šta je upisa doktorat ja besmisleno. Bilo bi dobro da Milanović upiše neki studij kako se ponaša i kako je pametan njemu je to jako potrebno

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
17:01 01.12.2015.

nakon godine dana vidljivo je s Marsa da drugovi i partija nikada neće odobriti niti jedan potez predsjednice ma koliko on bio dobar.za njih je ona od prvog dana klasni i unutarnji neprijatelj i nikada se neće pomiriti s njenim izborom.uvaženi profesor Flego nije se potrudio komentirati uličarsko ponašanje tehničkog premijera a za predsjednicu se nađe vremena.jednom komunista uvijek komunista.

VL
DU
Deleted user
17:58 01.12.2015.

Sisački biskup Vlado Košić na Facebooku se osvrnuo na tretman HTV-a i stil Zorana Milanovića spram Predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Njegovu objavu od 27. studenog, kada je predsjednica posjetila Sisak, prenosimo u cijelosti. ‘’Lijepo je družiti se sa svima koji seoji se trude pomoći drugima, osobito djeci i mladima. Posebna mi je bila čast što se get imgna naš poziv na dodjelu stipendija odazvala naša draga Predsjednica RH. Ali premda je došlo puno novinara, ni u jednoj informativnoj TV emisiji to nije bila vijest!!! Pitam se kakvi su to mediji kojima briga za mladost koje podupire i sama Predsjednica RH nije vijest! Na kraju pri odlasku nakon jednosatnog druženja dala je medijima izjavu o tome da su mladi njoj a i cijeloj državi trebaju biti prioritet. No jedna ju je novinarka pitala ima li Milanović 66 potpisa. Predsjednica je odgovorila, sjećam se jer sam bio pokraj nje: "Ja ih nisam vidjela. Drugi krug pregovora je 7. prosinca. Do viđenja!" Međutim na HTV 4 odrezali su joj prvi dio i prenijeli samo da će drugi krug konzultacija biti 7.XII. Nije li sve ovo prestrašno i odveć bezobrazno što ovi mediji rade našoj Predsjednici? A znamo čiji su i za koga rade. Ako ni zbog čega drugog, onda zbog bezobraznog i neodgojnog stila ovaj Milanović ne bi smio dobiti mandat da bude premijer Vlade ove države. Amen.’’, napisao je Košić na Facebooku.

VL
ST
Stipan
18:45 01.12.2015.

Za sve Kolinda ima vremena!

VL
Avatar comparator
comparator
09:31 02.12.2015.

Hvala Bogu što će predsjednica popraviti mada minimalno statističku sliku u korist onih doktorata s građanskim predznakom jer su do sada u toj visokoobrazovnoj ustanovi proizvođeni ljevičari ko na pokretnoj traci naravno za potrebe komunističke partije.

VL
CI
cinbenik
18:56 01.12.2015.

Sveuciliste je izgubilo ugled od vremena HDZea i ne drze do nas upravo zbog HDZe djelovanja i studenata.....Trilateralna studentica je garancija da jos dugo necemo biti uvazavani kao do pred HDZe vrijame.Ovo je nacionalna sramota.

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
22:17 04.12.2015.

Kako ćete najlakše prepoznati vrijednu osobu u nekom društvu? Po tome što se sav ološ udruži protiv nje!

VL
RA
raikonen
20:24 01.12.2015.

dakle joś jedan dokaz da kad si predsjedmik,zapravo nemaś nekog bitnog posla pa imaś vremena za sebe

VL
DU
Deleted user
18:03 01.12.2015.

Koliko je meni ppznato preporuke se daju nakon nekog obavljenog posla, nakon zavrsenog studija i slicno a ne prije.

VL
PI
prava istina
17:44 01.12.2015.

mislim da su već to vrhnuske gluposti. Dakle nikako ne može biti predsjednica i paralelno studirati, tj. doktorirati. Ili će zatajiti kao predsjednica ili će doktorat biti samo farsa i najmanje će ga ona pripremati. Zašto nije doktorirala već ranije nego sada?! Dakle njezin status bi bio taj koji će pomoći da ona doktorira. Nitko normalan ne može vjerovati da će taj doktorat biti zaista u pravom smislu vrijedan truda i angažmana, što doktorat sam po sebi zahtjeva. Dakle mnogi se povuku na poslovima na kojima rade da bi doktorirali a ona će uz takve obveze. Kao što rekoh zanemariti će svoju poziciju predsjednice, tj. voditi će ju traljavo ili će doktorat biti traljav i proći će kroz prste. Jedno sa drugim nema veze.

VL
GI
gilesfra007
11:34 02.12.2015.

Ovo je prvorazredni skandal. Ide ona studirati na ustrb posla za koji izabrana. Pa sto sve jos mora hrvatski porezni obveznik financirati?

VL
DU
Deleted user
22:44 04.12.2015.

preporuke obično trebaju onima koji nemaju dovoljan prosjek ...

VL
LA
LANA555
17:50 01.12.2015.

Super i pohvalno.A i Karamarko ako pobjedi i bude bio Premijer i on ce se upisat isto u skolu za strane jezike.Tako da bu mo malo jos pricekali da pocnu na nas misliti.

VL
LA
Lavica7
17:31 01.12.2015.

Moze, neka se odrekne predsjednicke fotelje i nek studira sto zeli. Dok ju mi placamo misleci da je to ozbiljna i zahtjevna funkcija - NE MOZE. Na kraju i diplomirala je "uz rad"...I gdje su DJECA???

VL
SA
sani1
16:50 01.12.2015.

S doktoratima da, ali koje steknu prije nego sto postanu predsjednici. A ne ka ova...Ma koga to ona farba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.