Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod maskama
Povratak na članak

Dalmatinci su samo drskiji, a pale najčešće političare

Tko je Hrvatima kriv za sve tegobe tijekom godine, pokazuje se i pod maskama. Najčešće su to političari i poznate javne osobe, ova je godina izuzetak

Komentari 4

DU
Deleted user
21:06 14.02.2018.

Oni misle da je '43. pa da se ide u partizane....

VL
SA
savjest1234
18:58 14.02.2018.

Udruge kojih sad nema ni na vidiku da zaštite derpe horvatinčića !

VL
RE
reborn
08:30 15.02.2018.

Radmila nam poručuje da je bolje spaliti lik koji predstavlja čovjeka imenom i prezimenom, nego lik koji predstavlja knjigu (?!?). Naime, valjda po njezinom razmišljanju, ljudi su ti koji su konkretno loši, zli, bezvrijedni, pa i ne-ljudi, dok knjige koje sadrže zapisane misli ne mogu biti loše, zle, bezvrijedne, pa i ne-knjige. Lud-zbunjen sindrom?

VL
BA
babamoje
19:52 14.02.2018.

dite more imat jednega oca i jednu mater!sve drugo su piz darije!ne razumin zašto se nas forsira da nenormalne stvari prihvatimo ka normalne.koje dvi mame i tate?čuja san da jedino pasi moredu imat više tata al opet samo jednu mamu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.