Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrast na prekretnici
Povratak na članak

Dalmatinci Ilčiću zamjeraju da se želi 'prodati' HDZ-u za fotelju

Stranka Hrast opet se nalazi na prekretnici. Na nedavnim euroizborima bili su u Savezu za Hrvatsku koji nije do kraja ispunio njihova očekivanja...

Komentari 12

OL
olrajt
17:24 08.07.2014.

...svi kojima je i malo Hrvatska u srcu trebaju ući u jedan blok protiv ovog protuhrvatskog predsjednika i protiv ove nenarodne i protuhrvatske vlade....svi ama baš svi i HRAST i Savez za Hrvatsku,stožer za Hrvatsku ,udruga U ime obitelji svi svi u borbu protiv ove prokomunističke vlade!!!....!!!

VL
BA
bakulušić
18:59 08.07.2014.

Korak po korak i ići će. Bit će podmetanja i provokacija, ne nasjedajte. Vi ste najopasniji protivnik onima koji već skoro dvadeset godina na daljinski upravljaju Hrvatskom. Samo hrabro i ne budite kao oni.

VL
PP
pero.piplovic.9
16:47 09.07.2014.

Ovaj tekst, kao da je pisala polupismena osoba...na žalost. Nekako po sadržaju asocira na slučaj "Barbika" i sadašnjeg predsjednika Države. U ostalom ako spomenuti napis sadržava i elemente istine, zar unutar-stranačka promišljanja svakog člana stranke ne čine istu demokratski zrelom, za razliku od nekih vodečih u kojima sve funkcionira po ključu elitizma i borbe za fotelje, a pri tom zaboravljajuči birače od kojih su dobili povjerenje.

VL
Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
20:02 08.07.2014.

@noesiss....a kakve ste vi to simpatizirali? Niste simpatizirali one koji su branili i odbranili svoju zemlju? Normalno da ti od Dalmatinca nemaš ni D...ti bi se prije mogao poistovjetiti sa onima koji su simpatizirali četnike, a takvih je bilo poprilično u Dalmaciji četrdesetih...i ne samo simpaqtiziranja, več i učestvovanja u njihovim redovima....što baš i nije neka dika i čast....ili možda je ?

VL
FL
flok
20:18 08.07.2014.

ej, ovaj mi je najbolji što kaže što dalje hdzeovci od dalmacije, pa hdz vlada u svim dalmatinskim županijama, u sve četiri

VL
DU
Deleted user
17:53 08.07.2014.

Bez obzira hoce li hrast i hdz u buducnosti cvrsce suradivati, hrast ce na predsjednickim izborima podrzati Kolindu, koju ovaj novinar zove Barbika,tako da je jasan ovaj clanak!!

VL
Avatar antoniusbaracus
antoniusbaracus
18:16 08.07.2014.

Kolinda predsjednica, to i vrabac na hrastu znade!

VL
AL
Alkana
17:17 08.07.2014.

Konačno nešto pametno od Hrasta! Puno ljudi je bilo razočarano pristupanjem Savezu koji je bio sve samo ne Savez za Hrvatsku. Najbolje bi bilo da ide samostalno, ako ne onda sa HDZ-om.

VL
FL
flok
20:21 08.07.2014.

a hrast može birati, ili dobiti nekog u saboru na hdzeovoj listi ili ostati vječni marginalci koji gledaju iz prikrajka

VL
Avatar noesiss
noesiss
17:10 08.07.2014.

Sta dalje HDZ-evci od Dalmacije. Nikad mi nismo simpatizirali takve, ni 40-ih,pa ni danas. Svi koji se petljaju sa ovima su kao i oni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.