Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDOBRO!

Dalmatinac čestitao rođendan susjedu i oduševio cijelu Hrvatsku

Foto: Dnevna doza prosječnog Dalmatinca/Screenshot
1/2
31.03.2020.
u 13:21

Odjeven od glave do pete u zaštitno odjelo s maskom na licu i rukavicama pozvonio je svojem susjedu i pozvao ga.

Ni koronavirus ne može spriječiti iskrene rođendanske čestitke, baš kako je to dokazao i jedan vješt Dalmatinac koji je odlučio svojem susjedu čestitati rođendan. Međutim, prvo se pobrinuo da bude siguran. 

Odjeven od glave do pete u zaštitno odjelo s maskom na licu i rukavicama pozvonio je svojem susjedu i pozvao ga. Kuvertu s čestitkom predao mu je uz pomoć štapa i upozorio: 'Dva metra, dušo, dva metra'.

 

Susjed kao i njegovi ukućani slatko su se nasmijali, a sam slavljenik prihvatio je šalu. Pošpricali su kuvertu s dezinfekcijskim sredstvom, a potom i ruke čestitara. Međutim, ipak se približio da prihvati tanjur s komadom torte. 

Video je objavljen na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca i oduševio je sve koji su video i vidjeli. 

- "Dobro jutro, još uvijek ima duhovitosti"!  "Dobro je da još uvik ima za**bancije, to nas spašava, a bome bi mi dobro došla koja feta torte, il tri"; "Neka nama našeg duha i smisla za humor...", "Susid je legendaran", "Neka nama našeg duha i smisla za humor...." ...neki su od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mica1111
13:28 31.03.2020.

Nasmijala sam se do suza.Lipi moji Splićani i Dalmatinci.Bog vas poživio...:)

Avatar rubinet
rubinet
16:22 31.03.2020.

Šjor,bravo. Neka zezancije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije