Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tamna strana neta
Povratak na članak

Lovi pedofile na Darknetu: 'Samo bolesni umovi čine ove stvari'

Kao primjer sadržaja koji "tjera na povraćanje", Vlaho navodi priručnik "Kako biti pedofil i ostvariti emocionalnu vezu s djetetom" na 170-ak stranica

Komentari 5

ZA
zakrapina
15:12 16.11.2017.

EU janez, ti si trol odnosno sadist u svakodnevnom životu prema psiholozima. Svjetski psiholozi su nedavno napravili studiju o takvima kao ti koji komentiraju svaki članak i kojima je trolanje svakodnevica u životu. Na ovaj portal dolaziš jer ti novi slovenski zakoni ne dozvoljavaju trolanje po slovenskim portalima. Slovenska vlada je takve komentatorske psihopate poput tebe eliminirala, zato i dolaziš na ovaj portal jer jedino Hrvatska ima tolerancije prema bolesnim trol psihopatama. U Sloveniji bi skup s portalom i novinarom koji potpisuje članak bio drastično novčano kažnjen da tamo radiš to što radiš na ovom portalu.

VL
Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
22:34 16.11.2017.

Pedofile treba ili na prisilan rad ili pod zemlju! Svaka čast ovome, samo ne razumijem šta FBI ima veze sa Hrvatskom pa se to njemu prijavljuje ?

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
14:47 16.11.2017.

Svaka čast Dalibore. Slični smo. Ti online loviš balkanske pedofile a ja balkanske domjubno hendikepirane kretofile.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.