Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM
Povratak na članak

Dali otkaze te krenuli u privatni biznis s 55.000 kuna poticaja

Stručno osposobljavanje dobilo konkurenciju u poticajima za samozapošljavanje koji su postali najpopularnija mjera na državnoj burzi nezaposlenih, mjeru koristi 7024 korisnika

Komentari 4

MA
Markos
23:37 07.10.2019.

2500 dalo otkaze? Dakle MOŽE SE i nije treba samo sjediti otvorenih usta kao pingvin iza kompjutera po cijele dane i mudrovati po online portalima kako ništa ne valja, kako ti nitko ne ubaci ribu u usta. Tko se pronađe u tome neka malo razmisli...očito ima ljudi sa petljom, nekom idejom ili nekom vizijom.

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
05:53 08.10.2019.

sve je to lijepo o dobro no možda i isplativije u NEKOM DRUGOM ŽIVOTU I NEKOM DRUGOM VREMENU danas samo ponor i još veči glib U OVOJ DRŽAVI ILI U NEKOJ DRUGOJ KAD VLADAJU MASONI I NJIHOVE ZAJEDNICE ovo je samo propast koja će kad tad zahvatiti te jadne ljude....ŽELIM IM SVU SREĆU I PUNO ZARADE ….

VL
RP
rpzagreb
12:07 08.10.2019.

Čista manipulacija i samoveličanje. Stvarni i realni rezultat toga će se ubrzo vidjeti. Dali su morali potpisati bjanko mjenice za tih 55000 kuna poticaja? Kako će i od čega plaćati sve ove poreze i silne parafiskalne namete da bi isti vladajući mirno živjeli.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.