Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni trokut

Dala znak da baci bombu na supruga

Hrvoje Brunec,Valentina Brunec
Foto: ''
1/2
12.06.2015.
u 16:25

Hrvoje Brunec sa sinovima se odselio. Njegova supruga i njezin prijatelj pušteni su iz pritvora, ali ne smiju prilaziti Hrvoju Brunecu

Valentinu Brunec (38) iz Koprivničkog Ivanca i njezina ljubavnika Nikolu Laboša (35) iz nedalekog Srijema Županijsko državno odvjetništvo iz Varaždina optužilo je za pokušaj ubojstva Valentinina supruga Hrvoja (36) u noći 7. prosinca prošle godine ispred kuće u kojoj su supružnici živjeli s dvojicom sinova.

"Prema stvorenom planu pokušali su usmrtiti Hrvoja Bruneca, odnosno Laboš je, nakon što ga je Valentina Brunec SMS porukom obavijestila da je njezin muž stigao kući, na ulazu u dvorište aktivirao ručnu bombu i bacio ju prema njemu. Brunec je pri eksploziji bombe zadobio teške ozljede", sadržaj je optužnice, odnosno priopćenja u kojem tužiteljstvo nije navodilo imena optuženika i žrtve.

Državno odvjetništvo istodobno je zatražilo produljenje pritvora, u kojemu su oboje bili od uhićenja nedugo nakon stravičnog događaja, no sud ih je prije tri dana pustio na slobodu. Tužiteljstvo je najavilo žalbu na tu odluku.

Hrvoja Bruneca od pogibije su spasile radničke cipele koje je nosio u kobnoj noći na povratku s posla. Od teških ozljeda noge oporavljao se mjesecima, a sa sinovima, koji su prošli psihološki tretman zbog strašne traume, preselio se u roditeljsku kuću u jednome podravskom selu. Jučer je poručio da ne želi razgovarati o nemilu događaju.

Isto su poručili i njegova zakonita supruga i njezin ljubavnik. Njima je sud odredio zaštitne mjere svakotjednog javljanja u policijsku postaju te zabranu prilaska suprugu kojeg su, kako ih se tereti, željeli smaknuti.

Obiteljska kuća Brunecovih u Koprivničkome Ivancu prazna je od prosinačke noći u kojoj je odjeknula eksplozija.

>>Frizerka SMS-om ljubavniku javila kada da bombu baci na supruga

Komentara 5

OB
ObrenM
16:47 12.06.2015.

Nimfomanka i ljubavnik nakon teroristickog cina mogu normalno ziviti uz strasnu kaznu javljanja policiji svako nekoliko vremena.Obzirom na takove mjere po misljenju korumpiranog suda to je dovoljna zastita,da se ne moze ponoviti nedjelo.Imajmo povjerenja u pravnu drzavu i ovakav casni sud.

IB
ivan.biljan68
07:59 13.06.2015.

mogli su to riješiti na ljudski,bezbolniji način; ona k ljubavniku,a on,s obzirom na godine,nek potraži neku bolju polovicu,koja neće imati ljubavnika.

Avatar Darko zg
Darko zg
22:34 12.06.2015.

još jedna odluka feminističke bande koja je prevladala rvackom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije