Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavili je biznismeni?
Povratak na članak

Dala rješenje za otkup dionica MOL-a dok su se drugi ministri 'skrili'

Suprug M. Dalić na hrvatskoj je strani uprave koja se protivila lošim odlukama MOL-a. Potpredsjednica Vlade mora govoriti i o Ini

Komentari 9

MA
marijaqwer
18:30 10.01.2017.

Martina Dalić nije bila na izbornim listama , a Plenković ju je postavio za podpresjednicu vlade ( dok Hasanbegović koji je dobio veliku podršku birača nije dobio premijerovo povjerenje , te je time izigrana volja birača ). Očigledno je postavljena da obavi neki posao. Prodati dobrostojeću tvrtku ( hep koji ima dobit ), te tim novcem kupiti propalog gubitaša ( ina je ostvarila gubitak od 1,4 milijarde kn ) je dostojno najgore ministrice financija koja je najviše zadužila Hrvatsku. Uz ovakvo zalaganje za nacionane interese neprijatelji nam nisu potrebni, jer ćemo brzo propasti.

VL
JK
ja-kan
18:50 10.01.2017.

Zanimljivo kako bivša Predsjednica Vlade Jadranka Kosor komentira sve i svašta ali o sukobu interesa njene prijateljice ni slova.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
19:01 10.01.2017.

Ina je samo paravan da hdz opet okrene koju milijardu kuna za svoje crne fondove kroz predaju hepa

VL
SU
sudac20
20:41 10.01.2017.

Umjesto da je u zatvoru, ova sjedi u saboru.....nevjerovatno

VL
DU
Deleted user
19:11 10.01.2017.

Prvo otkup INE? Pa većinski paket dionica MOL je dobio podmićivanjem i kriminalom, to je zločinačko preuzimanje i uobičajeno se tako i zove. Sam proces protiv doktora Ive i kompanije je manjkav i sudstvo se nije potrudilo sam proces dovršiti. Na arbitražu se ide s manjkavim dokazima, možda je to nekima u bivšim vladama i bilo u interesu kao slugama i potplaćenima od Mola. Nije potrebno tražiti krivce vani ima ih i previše u sastavu bivših vlada i skupštinara. Ukoliko se potvrdi da je Hrvatska prevarena, obmanuta i opljačkana tada nema potrebe otkupljivati dionice već UREDBOM VLADE PREUZETI INU. I točka. Ostatak grupacije u kriminalu treba procesuirati ali tko će to procesuirati kada nismo nikada bili ni pravna niti uređena država.

VL
OO
oooooooooo
04:16 11.01.2017.

ovo je samo jedan of nacina kako investitori prave lovu uz pomoc imf-a I big banks, prvo porusis I pokrades koliko se moze a pozeljno je pceti rat ako je moguce(to uvijek upali) onda se podijele veliki krediti I to na nacin da se krediti po mogucnosti zloupotrijebe I potrose na bilo sto tako da se onda nemogu vracati pa se onda naravno ide na "austerity" sto u prijevodu znaci "stisnuti raju (jaja u procijep) dok nepristanu prodati uspijesne drzavne kompanije za bud zasto,onda menadzerima koji su zapravo exponirani das velike bonuse I bog te veseli jedino sto je cak i jovo caruga je imao posteniji system ali ko te pita

VL
Avatar matalan
matalan
07:32 13.01.2017.

Dalićka je riđovka koja bi se za rep ugrizla da joj ne uspije uspije HEO razbucati za svog uhljeba--

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.