Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob

Đakić smijenio šefa zagrebačke HVIDR-e Mirka Ljubičića Švepsa

Josip Đakić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
18.11.2014.
u 14:51

Danas je Ljubičić optužio Đakića za protupravno smjenjivanje i za zabranu ulaska

Predsjednik HVIDR-e (udruga Hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata) Josip Đakić smijenio je šefa zagrebačke HVIDR-e Mirka Ljubičića Švepsa i na njegovo mjesto postavio povjerenika.

Danas je Ljubičić optužio Đakića za protupravno smjenjivanje i za zabranu ulaska u prostorije zagrebačke HVIDR-e u Slovenskoj ulici. Ljubičić je novinarima rekao kako mu je zabranjeno ući u službene prostorije koje sada čuvaju zaštitari tvrtke Klemm Security. Novinari su Mirka Ljubičića Švepsa pitali misli li da je njegova smjena povezana s braniteljskim prosvjedom u Savskoj – inače Šveps je na početku prosvjeda bio jedan od "vođa" – a Ljubičić je rekao kako to ne zna.

Do izjave šefa državne HVIDR-e Josipa Đakića zasad nismo uspjeli doći jer mu je mobitel isključen.

>> Josip Đakić: Stazićeva izjava o braniteljima je skandalozna

>> Đakiću, Dečaku, Merčepu i Milasu 4 milijuna kuna

Komentara 35

Avatar Niškorist
Niškorist
16:15 18.11.2014.

Koliko ja znam Đakića nisu izabrali branitelji niti ih je tko i pitao postavila ga je politika. Ja ne želim da me taj predstavlja !

Avatar grob
grob
15:35 18.11.2014.

G.Josip prima na ruke 46000 kuna mjesecno,niti Svepsu nije mane. Isti taj Josip je izgleda dozivotni presjednik hvidre,isti taj je prozivao malodobne branitelje,nazivajucu pogrdnim imenima,ovaj niti ima srama niti morala. O Svepsu nisto posebno.

CO
coolman
15:16 18.11.2014.

To se zove " UHLJEB"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije