Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KLEMM JE PRENAGLIO'
Povratak na članak

Đakić (HDZ) protiv sastanka sa srpskim veteranima, ali i protiv pristupanja SNS-a EPP-u

Dodaje i kako je poznat stav Hvidre, ali i njegov osobno da ne podržava nikakav dijalog sa srpskim veteranima.

Komentari 3

MI
Miro
14:12 21.10.2016.

Ne smijemo dozvoliti da agresor na Hrvatsku zauzme poziciju isto vrijednih ratnih veterana . oni su okupatorska i teroristička vojska . to je nespojivo sa veteranima žrtve, koji s s punim pravom branili vlastitu zemlju. okupatorska vojska se treba barem ispričati.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
20:25 21.10.2016.

od kad postoje teroristicki vezerani oni su svi za zatvor

VL
BJ
Bjelovar112
14:16 21.10.2016.

Slazem.se da ne treba ju pojedinci sjedati za stol sa neprijateljem vec Drzavne institucije . A sto se tice Hvidrinog uplitanja u rad drugih udruga to nije istina jer si pojedinci iz tih redova daju za pravo da su nedodirljivi i lokalni serifi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.