Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselica
Povratak na članak

Dačić pjevao C. Ashton: 'Oprosti mi, Katrin'

- Ashton je odmah shvatila da je pjesma upućena njoj, a kad su joj počeli prevoditi stihove, doslovno se oduševila, kazao je izvor beogradskom Blicu

Komentari 3

KO
Kora
18:13 07.12.2013.

Dobar je taj Dačić, svaka mu čast!

VL
AT
atomised
14:36 08.12.2013.

Baš je daleko dogurao Miloševićev glasnogovornik koji je u SPS ušao ni manje ni više nego 1991. Vjerujem da bi mu se gazda okretao u grobu da zna da mu bivši štićenik a sad novopečeni srbijanski premijer pjeva briselskim birokratima po beogradskim "kafanama".

VL
BA
Bane
10:39 10.12.2013.

iako ga nisam gotivio ranije sad ga gotivim jer covek prica i ponasa se cisto narodski za politicara mozda prosto ali bar nista neuvija u celofan i sto mu na umu to na drumu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.