Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anto Krišto

Da sam ratni profiter, ne bi me 2008. smijenili

kristo
Maja Šantoši/Pixsell
05.07.2011.
u 08:29

Nakon časnog obnašanja funkcije od 22. svibnja 1990. do 1. studenog 1992. godine oko 326.000 DEM ostalo je u općinskoj ''kasi'', tvrdi Krišto

VIROVITICA - Da sam bio u bilo kakvoj vezi s ratnim profiterima, moja pokojna žena ne bi četiri godine bila bez posla, a ni mene 2008. godine ne bi smijenili, reagirao je Anto Krišto na anonimnu prijavu protiv članova Kriznog štaba Virovitice u kojoj se njega, Antuna Trohu, Đuru Dečaka i Josipa Đakića prijavljuje Općinskom državnom odvjetništvu i traži preispitivanje nestanka oko 500.000 njemačkih maraka prikupljenih za kupovinu oružja za obranu.

Opširnije u današnjem izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije