Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Da nije smiješno, bilo bi žalosno: od Ćaće do Bidena

U ozbiljnoj izjavi Sanader je bio još zabavniji ističući kako je žrtva političkog progona Jadranke Kosor, koja je u međuvremenu i sama toliko politički onemoćala da je išla na listu s Josipovićem i Čačićem. Za njih bi trebalo organizirati posebne izbore, ligu veterana, ili bi se mogli natjecali u posebnoj, 13. izbornoj jedinici za islužene političare

Komentari 8

AN
Anasta
10:30 27.11.2015.

Čiji je ćaća Sanader, moj nije? Bilo bi lijepo da ćaća svojoj djeci ostavi više nego je dobio, a on je nas osiromašio, rasprodao sve i učinio toliku štetu cijeloj državi. Samim tim što je učinio da se Ina prodaa Madžarima u bescijenje, a sebi uzeo mito od deset milijuna je počinio čin veleizdaje za koji treba odgovarati. I sad mi netko priča o tome kako Sanader robija iz političkih razloga. Meni ne treba takav ćaća.

VL
DU
Deleted user
09:34 27.11.2015.

Na što nam država spade. Kao što kaže novinar građani se moraju šaliti na vlastiti račun zbog ovoga što se događa u državi ovo više nije ni za plakati jer bi samo živce i zdravlje izgubili. Hrvatski suci više ničemu ne služe država nam je postala leglo bezakonja gdje političari pronevjere milijune kuna i za to dobiju eventualno guljenje krumpira a tipovi kao Sanader bivaju proglašeni za mučenike komunizma. Političari su postali sramota ove države. Na što nam država spade!

VL
Avatar deziderij
deziderij
09:32 27.11.2015.

Dobar izgovor zlata vrijedi, ali samo ako je dobar. U ovom slučaju Sanader optužuje svoju "prikolicu" Vlaisavljevićku Jacu ( kud Ivo tu i ja ) i ( dragi Ivo, dragi prijatelju ) ali kad im je "tikva pukla" onda see obruše jedni na druge, nemilice i lešinarski, pa nisam uopće bio iznenađen njegovom već poznatom retorikom

VL
IK
ikonoklast
08:02 27.11.2015.

nisi mi baš zaintrigirao karticu da kupim Premium...a imaš i previše novaca tak i tak..

VL
AN
antonelić
21:35 27.11.2015.

e moj nino , a di TI živiš ? ... što misliš , dali će te biti jednom sram za koga danas drukaš ?...

VL
DU
Deleted user
08:34 27.11.2015.

nino ti si pravi suncokret, odričeš se prebrzo svojih političkih istomišljenika.jadan si!

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
09:20 27.11.2015.

Gdje su Stefj i Mikrogrizzly? Volio bih pročitati njihove dubokoumne komentare o Sanaderu jer su, nema zbora, najbliži istini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.