Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera spice

Da je došlo do prodaje Podravke, u Podravini bi nastali nemir i lom

milan artuković
Davor Višnjić/PIXSELL
16.01.2012.
u 15:32

Bivši član Nadzornog odbora koprivničke prehrambene tvrtke kazao je da je prodaja dionica Francka bila transparentna

U nastavku suđenja optuženim bivšim menadžerima Podravke na zagrebačkom Županijskom sudu svjedočio je Milan Artuković, većinski vlasnik Francka i bivši član Nadzornog odbora Podravke. Pred sudskim je vijećem izjavio da se o neprijateljskom preuzimanju koprivničke tvrtke tek hipotetski govorilo nakon sjednica Nadzornog odbora te da ova tema nikada nije bila na službenom dnevnom redu.

– Da je došlo do prodaje Podravke strancima, nastao bi lom u Podravini te bi posljedica bili i socijalni nemiri. Novi bi vlasnik ostavio profitabilni dio tvrtke. Kad se zna vlasnik, znaju se i pravila igre – kazao je svjedok Artuković.

Dodao je da je prodaja Franckovih dionica bila transparentna, objavljena u Narodnim novinama i dnevnom tisku te da u ovoj transakciji nije bilo nikakve tajnovitosti. Dodao je da nije bilo nikakve konzultacije s PBZ-om, također dioničarom Podravke, oko prodaje dionica.

Komentara 18

Avatar pf
pf
16:20 16.01.2012.

Ovo su priče za malu djecu. U Dalmaciji je HDZ prodao i upropastio čitavu prijeratnu industriju, a i danas je ostao uporište HDZ-a. To se zove kolektivni mazohizam.

OB
-obrisani-
16:32 16.01.2012.

Za korupciju i nezakonitosti poslovanja, odgavarati bi morali samo ovi iz NO, jer čemu oni služe, ako ne sprečavanju nezakonirosti ?

SO
Somelier
16:16 16.01.2012.

To je sve, će bi da bi ili ki bi da bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije