Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA O SPORU
Povratak na članak

D. Zadravec ostaje zamjenica i natječe se za ravnateljicu sa Zovakom i M. Šitum

Prof. dr. Zadravec: Od prvog sam dana tvrdila da je Primorac inscenirala sukob koji se nije dogodio kako bi zataškala korupciju

Komentari 22

AN
antiekstremist
10:41 06.06.2020.

Zovku je odzvonilo !

VL
BR
BrankoH1968
12:48 06.06.2020.

Konačno je pravda učinjena...Zovak se valjda ponadao da će se riješiti svoje zamjenice podupiranjem leđa svojoj bliskoj suradnici i ovog filmskog osmišljenog sukoba, bravo doktorice!!!

VL
EZ
EzraI332
18:38 06.06.2020.

Svaka čast! Zovaku se trese stolicaa

VL
VI
Vioelo
12:08 06.06.2020.

Konačno da se stvari malo pokrenu na bolje . . . Vinogradska bolnica se sa Zovakom i društvom ( Mađar i ostali ) srozala na đikansku provincijalnu ustanovu. Svi ti đikani rade privatno i potkradaju bolnicu, Zovak najviše s ovimm bezveznim peterostruko preplaćenim nadogradnjama da se namire svi kumovi. Bravo doktorice, jedina ste svijetla točka u toj bolnici. Potjerajte tu gamad i vratite joj ugled bolnice koju su purgeri i svi pošteni stanovnici Zagreba najviše voljeli.

VL
DA
dalčibor
22:46 06.06.2020.

Meni je samo žao da je Zovak sebi za svaki slučaj zboksao mjesto šefa kirurgije pa da će sada ako (daj Bože) ostane kratkih rukava na natječaju opet ići u stručno vijeće i biti rukovoditelj u svakom slučaju. Međutim, to bi trebalo zakonskim i pravnim mehanizmima riješiti i suspendirati kada se pogleda sve ovo što je radio ovoj ženi. A sve zato jer je ukazivala na nepravilnosti u radu ustanove kao pravne osobe. Ravnatelju sramite se!

VL
BO
Bokicc44
19:17 06.06.2020.

Zovaku se ne piše dobro, pravda je u njenim rukama nakon silnih sabotaža i gnjusnih izmišljotina

VL
NK
nkt
08:36 08.06.2020.

Zovak kako izgleda tako i rukovodi ustanovom. Evo primjer iz rujna 2019 sa jednog natječja: Zovak odbije najboljeg kandidata (najboljeg u smislu godina školovanja, edukacija, broja položenih ispita, radionica, certifikata itd.). Jedan od njegovih (citiram Bernardića) "rektalnih alpinista" otrči Zovakuu prije sastavljanja komisije i intervenira ne za kandidata koji je na kraju primljen, nego intervenira PROTIV onog koji je po svemu sudeći imao najveće izglede biti primljen kada se sve zbroji. Zovak mu tada kaže "Za ovog sam primio takvu intervenciju da sam obavezan ga uzeti. Ajde dobro, neću onda sada na ovom natječaju al moram raspisati čim prije novi natječaj i zaposliti ga jer sam baš obavezan pa ćemo ga onda uzeti.". (u prijevodu: netko u autoindustriji briljira u dizajnu volana, ali predsjednik uprave iako je toga svjestan odbija mu dati posao i osmisli da će raspisati novi natječaj i poslati ga tako iz samilosti da dizajnira retrovizor ili motor o čemu možda pojma nema, ali briga njega za vozače koji će taj auto voziti i za kvalitetu proizvodnje - važno je da se ispuni forma). Kasnije, ovaj kandidat se više nije nikada prijavio jer mu nije padalo na pamet da ga Zovak na taj način "prostituira" kako su opisivale medicinske sestre i doktori da je Zovak "poručio". Dakle, ovo što je prof.Zadravec iznijela u svojoj obrani i što je ponavljala svo vrijeme - Zovakov je način rukovođenja/trgovanja. Dotični gospodin ovakvim rukovođenjem može jedino rukovoditi parkingom, ne KBC-om.

VL
CA
Cakovec01
11:50 27.06.2020.

Dijanu za Ravnateljicu!!!!

VL
Avatar Prodanović
Prodanović
11:21 06.06.2020.

Hvali se, a rasturila je radiologiju u Vinogradskoj, zbog njene bahatosti iz bolnice je “pobjeglo” 10 radiologa, a Dulibić je mamin uhljeb koji nema znanja niti i iskustva, a ova mu se uvalila, kao i mnogim drugima! Jadna Vinogradska ako ona bude šefica, otići će 50% liječnika u druge ustanove!

VL
BR
brkicivana596
12:22 06.06.2020.

Hm zar to nije ljubavnica sefa hdz.a, pitam onako

VL
VE
verica2
14:28 06.06.2020.

Kako bi osoba koja nesporazume na radnom mjestu rješava tučnjavom mogla rukovoditi bilo čime?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.