Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresi u HSLS-u

D. Mikša: Žrtva sam spletki Davora Bišćana, ali ne prelazim u HSS

'15.12.2009., Karlovac - U karlovackoj gradskoj upravi odrzana tiskovna na kojoj su direktori gradskih tvrtki govorili o smanjenju osobnih placa od pet posto .Dragutin Miksa  Photo: Kristina Stedul Fa
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
07.02.2011.
u 18:02

Mikša tvrdi da su problemi počeli još prošlog ljeta, kad ga je Bišćan, koristeći članke objavljene u novinama, počeo diskreditirati kod predsjednika stranke Darinka Kosora

"Žrtva sam spletki Davora Bišćana i zato sam dao ostavku. Ipak ne prelazim ni u HSS ni u HDZ i ostat ću obični, mali član HSLS-a", dio je objašnjenja Dragutina Mikše nakon što je i službeno potvrdio podnošenje ostavke na mjesto predsjednika Županijske organizacije HSLS-a.

Mikša tvrdi da su problemi počeli još prošlog ljeta kad ga je Bišćan, koristeći članke objavljene u novinama, počeo diskreditirati kod predsjednika stranke Darinka Kosora.

– Na lokalnoj razini podržavali su me svi osim Bišćana. On mi je prije nekog vremena predložio da politički jače aktiviramo doktoricu Mihalić. Kad je to, nakon niza pritisaka i podmetanja koji su učestalo plasirani protiv mene, prije nekoliko dana predložio i predsjednik Kosor, znao sam otkud vjetar puše. Žao mi je što se sve to događa i bojim se da će nakon 2013. od stranke ostati pepeo. Ostajem liberal i stranku ću i dalje zastupati u Županijskoj skupštini – rekao je Mikša.

 – Žalostan sam što o meni tako govori čovjek kojeg sam podržavao. Nije istina da sam mu išta smještao i nemam političkih ambicija – odgovorio je na optužbe Davor Bišćan.

Komentara 1

KT
Kemo Terapija
19:08 07.02.2011.

E ljudi moji, kako se je taj cijeli zivot prodavao. Niti je bio golman, niti strucnjak, niti politicar. Iz supljeg u prazno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije