Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe u splitu

D. Marasović: SDP-ov program velika je obmana i prijetnja

Dujomir Marasović
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.10.2011.
u 11:31

Uvođenje poreza na vikendice te potencijalno otpuštanje medicinskih djelatnika prijetnja je iz redova SDP-a koju treba shvatiti ozbiljno, poručuje čelnik splitskog HDZ-a.

– Program SDP-a zapravo je antiprogram, velika obmana i prijetnja većem dijelu stanovništva. Čelnici SDP-a najavljuju uvođenje poreza, između ostalih, i na vikendice. Mnogi ga neće moći plaćati pa će ih biti prisiljeni prodavati strancima koji će tako kupiti ono što još nisu – rekao je Marasović, šef splitskog HDZ-a, na konferenciji o programu SDP-a i njegovih satelita.

Marasović, inače ravnatelj KBC-a Split, upozorio je da će se dolaskom MMF-a, što također najavljuje SDP, smanjiti plaće medicinskim sestrama. A bit će i otpuštanja. Upozorava i na najavu uvođenja poreza na poljoprivredu i zemljište.

– Ne može jedna baka platiti porez na neobrađeno zemljište, to je nemoguća misija – tvrdi Marasović nakon čega je za profesora Branka Grčića rekao da je "mali dječak iz Splita, takozvani ekonomski strateg SDP-a".

– Ja imam vikendicu na Šolti i više me košta nego stan u Splitu, i danas na nju plaćam porez – rekao je prvi čovjek splitskih hadezeovaca. Na upit kako komentira tužbu protiv HDZ-a, odgovara da je on samo u sudskom sporu s Mucalom koji ga je tužio, a za druge istrage ne zna.

– Nema šanse da bi samo HDZ bio kriv za priču oko crnih fondova. SDP u Austriji ima tajne račune pa ga ne zovu – kaže Dujomir Marasović.

Komentara 21

AR
arjavas
13:04 27.10.2011.

Javio se pravi ekonomski stručnjak. Njega treba za ministra gospodarstva , odmah bu sve bolje . Kakav je on dječak iz Splita, po ćemu misli da je bolji od Grgića ? To je formula , kad neznaš kaj bi ondaa blati, vrijeđaj i pljuj po drugima. . Pa uvaženi profesore , i valiki dječeće iz Splita , imali ste tolike godine da od Hrvatske napravite raj na zemlji (što ste obečavali) a šta ate napravili?

VI
vidimškoj
13:32 27.10.2011.

evo još jednog redikula iz lopovske udruge.Za obavit zahvat na srcu u njegovoj bolnici se plaća između 500 i 1000 eura. To znaju od higijeničarke do sestara ali on kao i jaca niti šta zna niti šta čuje. a još manje vidi.

JI
jimbeam
11:55 27.10.2011.

Pazi izjave:\"SDP blablabla,SDP trućtrućtruć,SDP ovo,SDP ono,SDP vragovi,SDP komunjare,SDP jede malu djecu........pa ti marasoviću valjda i sanjaš SDP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije